Evenimentul Zilei > Social > Jaf în Centrul Vechi. Bărbații au agățat-o pe tânăra de la care au furat în club. „Aveau încă de la început un plan foarte bine stabilit”
Jaf în Centrul Vechi. Bărbații au agățat-o pe tânăra de la care au furat în club. „Aveau încă de la început un plan foarte bine stabilit”

Jaf în Centrul Vechi. Bărbații au agățat-o pe tânăra de la care au furat în club. „Aveau încă de la început un plan foarte bine stabilit”

Doi tineri au abordat o fată într-un club din Centrul Vechi și i-au furat mașina. Oamenii legii au declarat că hoții aveau un plan foarte bine pus la punct, chiar dacă nu dețineau permis de conducere.

Din ce în ce mai multe spargeri au loc în Capitală. Poliţiştii au făcut percheziţii după ce au aflat că doi tineri de 20 şi 24 de ani i-au furat mașina unei fete din Centrul Vechi. Aceștia s-au împrietenit cu ea și au petrecut toată seara în club.

Mai mulți bucureșteni din Sectorul 1 au ajuns la poliție după ce au fost furați, iar hoții nu au uitat nici de Centrul Vechi, una dintre cele mai aglomerate zone din Capitală. Doi tineri au reușit să se împrietenească cu o fată într-un club pentru a îi fura mașina. Ei au avut un plan foarte bine pus la punct, semn că nu erau la prima infracțiune.

„După mai mute percheziţii, oamenii legii au găsit doi tineri în vârstă de 20, respectiv 24 de ani care au furat o maşină din Centrul Vechi al Capitalei.

Aceştia aveau încă de la început un plan foarte bine stabilit pe care l-au şi pus mai apoi la cale. Unul dintre ei a abordat o tânără într-un club, şi sub pretextul că ar fi muzica mai bună într-un alt club, a convins-o şi au mers împreună în locul unde se afla al doilea hoţ.

Sirene ale Poliției
Sursa: arhiva EVZ

I-au furat cheia de la mașină în club

Aici, spun poliţiştii, ar fi fost furată cheia de la maşina fetei. Cei trei ar fi preferat toată noaptea, iar la final tânăra ar fi ajuns acasă cu un taxi, dusă acasă de cei doi tineri. Ba mai mult decât atât, aceştia ar fi întrebat-o ce maşină are, iar tânăra, fără să îşi dea seama că ar fi vorba despre vreun pericol, le-a şi arătat locul unde este parcată maşina.

Ziua următoare, cei doi tineri au furat autoturismul, iar până au găsit-o poliţiştii, pe 4 august, undeva în Sectorul 3. Aceştia s-au folosit de ea, o lună şi jumătate şi chiar fi mers la mare de două ori. Mai mult decât atât, ar fi şi zgâriat-o. Mai grav este faptul că niciun unul dintre cei doi tineri care au furat maşina, nu avea permis de conducere. În urma percheziţiilor, aceştia au fost duşi la audieri, iar poliţiştii continuă cercetările pentru furt calificat”, a explicat Elena Predoiu, reporter Antena 3.