Jaful pus la care de două persoane, s-a petrecut cu puțin din înainte de ora 3.17. La acea oră a plecat primul echipaj de intervenție către societatea de transport. Cele două persoane au agresat paznicul de la poarta principala și l-au imobilizat, după care au intrat în casierie.  După ce au găsit cheia de la seiful de bani, l-au deschis și au luat aproximativ 200.000 lei.

„În seif se găseau aproximativ 200.000 de lei, banii de salarii. Îi scosesem de la bancă de vineri, pentru că luni trebuie să plătim salariile. Poate că s-a acţionat la pont, poate s-au primit informaţii din interior. Nu ştiu, dar cu siguranţă luni vom face şi noi cercetări interne”, a declarat directorul STP Tulcea, Dan Bălan. Plata salariilor va întârzia până ce societatea va avea din nou suma disponibilă. Acesta crede că nu se va întârzia mai mult de o săptămână.

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor.

 

Te-ar putea interesa și: