Evenimentul Zilei > Actualitate > Iureș în lumea interlopă. Mascații s-au dus peste Bebino
Iureș în lumea interlopă. Mascații s-au dus peste Bebino

Iureș în lumea interlopă. Mascații s-au dus peste Bebino

După ce a fost plasat în arest la domiciliu, liderul clanului Sportivilor, Bebino, s-a trezit în această dimineață cu mascații peste el.

Potrivit avocatei Laura Vicol, care îl apără pe Bebino, perchezițiile au început în jurul orei 7.00. Cel mai probabil, mascații caută arme și, după spusele ei, niște telefoane. În urma cu cu aproape două săptămâni, în cartierul Tei Toboc din Capitală, Cezar Petcu, nepotul antrenorului de box Napoleon Gheorghe, de la Dinamo, l-a atacat cu sabia pe Bebino. Scandalul a izbucnit după ce Bebino i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, zis Joe, care a fost de acord să-i achite o parte din bani şi l-a chemat să-i facă plata, locul de întâlnire ales fiind unul public, în zona Tei – Toboc.

Joe, fost boxer, insoţit de cîţiva prieteni, l-a aşteptat pe Bebino la locul de întâlnire. Imediat ce Bebino, insoţit de apropiaţi a sosit, a început bătaia, ajungându-se ca ambele tabere să facă uz de arme albe. Un tânăr a fost rănit grav de Bebino, care la rândul său a fost rănit cu sabia de Cezar Petcu – Joe. Încercând să se apere, Bebino şi-a pierdut un deget. O a doua lovitură cu sabia a primit-o în spate. Ambele victime au ajuns de urgenţă la Spitalul Sf. Pantelimon, unde în scurt timp s-au adunat zeci de apropiaţi. Pentru Bebino au venit, în afară de tatăl său, membri marcanţi ai grupării Sportivilor. După ce a fost externat, Bebino a fost reținut.