Internauții îl acuză pe Iulian Pîtea că a întors spatele lui Alin Adronic în finala cu Beatrice Olaru. Iulian  Pîtea spune că a primit mai multe mesaje în care este acuzat de trădare:  „Am primit acum mesaje în care sunt făcut parşiv, pentru că i-am întors spatele lui Alin în finală. În realitate, am fost de partea lui Betty pentru că în acel moment toată lumea credea că ea nu are nici o șansă. De exemplu, dacă ar fi fost o finală între Alin şi Ana Otvoş, aş fi încercat să-l ajut pe Alin, aş fi fost de partea lui 100%, pentru că am fi vorbit de un meci echilibrat. Lui Betty nimeni nu-i dădea șanse cu Alin” a spus Iulian pentru Wowbizz.ro 

Iulian Pîtea a mai specificat că în acest moment are o relație bună cu Alin și chiar a vorbit cu el ore întregi la telefon. Mai mult, acesta l-a invitat în Germania. 

Beatrice Olaru, în vârstă de 29 de ani, a câștigat Marea Finală Exatlon România, după ce Alin Andronic a abandonat competiția. Scorul din Marea Finală a fost 1 la 0 pentru Betty, iar scorul pe traseul ales de ea a fost de de 2 la  Alin Andronic a anunțat brusc că nu mai poate continua și că renunță la competiție.

Te-ar putea interesa și: