Condiții dure pentru concurenții de la „Insula de 1 milion”. Producătorii n-au avut deloc milă

Condiții dure pentru concurenții de la „Insula de 1 milion”. Producătorii n-au avut deloc milă Sursa foto: Arhiva EvZ

„Insula de 1 milion”, emisiunea de la Kanal D va începe în viitorul apropiat. Cei 50 de concurenți vor trece prin probe extrem de dificile și își vor înfrunta propriile frici. Concurenții vor respecta fără excepții condițiile drastice din tabără. Câștigătorul va pleca acasă cu premiul cel mare, un milion de lei.

Kanal D anunță lansarea unei noi producții de divertisment. Intitulat „Insula de 1 milion”, reality show-ul se va filma în Republica Dominicană, iar concurenții, 50 la număr, își vor înfrunta propriile frici și vor trece prin probe epuizante.

Insula de 1 Milion, cea mai recentă producție de la Kanal D

Pe lângă faimă, câștigătorul va pleca acasă cu un milion de lei. Competitorii vor respecta fără excepție regulile jocului. Producătorii emisiunii „Insula de 1 milion” au pregătit un set de norme drastice pentru concurenți.

De exemplu își vor lua în bagaje lucruri sumare, indispensabile de altfel, cum ar fi pelerina de ploaie, costumul de baie sau pălăriile care să-i protejeze de sorele arzător din Republica Dominicană.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ceasurile, instrumentele de scris, lanterne sau orice alte dispozitive care funcționează cu baterii sunt interzise. Odată ajunși pe platourile de filmare concurenții nu vor mai avea acces la telefoanele mobile și vor intra într-un proces de izolare totală.

Insula de 1 Milion, noua producție de la Kanal D

Sursa foto: Kanal D

Reguli stricte pentru concurenți

„Bagajul concurenților nu va cântări mult. Vor avea puține obiecte, dintre cele indispensabile, și multe situații de gestionat. Va fi ceva ieșit din comun pentru ei, încă nu realizează ce îi așteaptă acolo, în Republica Dominicană. Nici bagajul meu nu va cântări prea mult. Cred că icoana pe care o voi lua cu mine cântărește cel mai mult”, a precizat Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii.

Cosmin Cernat va prezenta emisiunea „Insula de 1 Milion”, ultima producție la Kanal D

Sursa foto: Arhiva EvZ

„Insula de 1 milion”, la concurență cu Survivor România

Prin noua emisiune, Kanal D speră să dea lovitura. Formatul a fost achiziționat de la Talpa Studios. John de Mol cel care deține exclusivitatea asupra formatului a mai realizat show-uri celebre precum Big Brother, The Voice sau Deal or No Deal.

Kanal D urmărește să detroneze o altă emisiune, Survivor România, difuzată acum de Pro TV. Moderatorul emisiunii, Cosmin Cernat a mai prezentat în trecut Exatlon România.