Evenimentul Zilei > Monden > Iubitul Iuliei Vântur a fost mușcat de trei ori de un șarpe. Cum se simte actorul indian Salman Khan, care a ajuns de urgență la spital
Iubitul Iuliei Vântur a fost mușcat de trei ori de un șarpe. Cum se simte actorul indian Salman Khan, care a ajuns de urgență la spital

Iubitul Iuliei Vântur a fost mușcat de trei ori de un șarpe. Cum se simte actorul indian Salman Khan, care a ajuns de urgență la spital

Aflat pe domeniul său, actorul indian Salman Khan a fost mușcat de un șarpe, pe 25 decembrie, și a fost transportat la spital în regim de urgență.

Actorul indian Salman Khan, iubitul româncei Iulia Vântur, a fost destul de aproape de o tragedie, după ce a fost mușcat de un șarpe. După ce a fost externat de la un spital din Navi Mumbai, acolo unde a ajuns de urgență, el a vorbit despre acest eveniment marcant și a povestit ce s-a întâmplat.

Salman Khan a fost mușcat de un șarpe cu două zile înaintea zilei sale de naștere

„Un șarpe a intrat în ferma mea și am încercat să-l dau afară cu un băț. Treptat a ajuns la mâna mea. Atunci l-am apucat pentru a-l elibera și m-a mușcat de trei ori. A fost un fel de șarpe otrăvitor. Am fost spitalizat pentru 6 ore. Sunt bine acum”, a afirmat actorul indian, conform hindustantimes.com.

Ajuns acasă, Salman Khan și-a sărbătorit ziua de naștere. La data de 27 decembrie, celebrul actor indian a împlinit 56 de ani. La un moment dat a ieșit de la petrecere și a stat de vorbă cu jurnaliștii prezenți în preajma proprietății sale, pentru a le comunica întâmplarea cu șarpele, care s-ar fi putut transforma într-o tragedie.

A avut noroc pentru că reptila nu era una otrăvitoare. A organizat petrecerea pe 27 decembrie

Indianul a fost mușcat de șarpe la data de 25 decembrie. Iubitul Iuliei Vântur a fost transportat de urgență la spital, iar medicii au oferit presei informații la cald. „Două echipe de medici sunt cu Salman Khan și starea lui de sănătate este bună”, a spus doctorul care l-a supravegheat pe actor în spital.

„Salman este bine. Nu este nimic pentru care să vă faceți griji. S-a întâmplat dimineața de vreme, dar este bine acum. A fost un șarpe neotrăvitor și aceste creaturi stau în zona de pădure. Doctorii i-a prescris câteva medicamente, dar în rest, el este bine”, anunța Salim Khan, tatăl actorului după incidentul cu reptila.