Evenimentul Zilei > International > ISIS lansează BOMBA PSIHOLOGICĂ! Occidentul va fi stăpânit de HAOS. Ce plan UCIGAŞ au jihadiştii
ISIS lansează BOMBA PSIHOLOGICĂ! Occidentul va fi stăpânit de HAOS. Ce plan UCIGAŞ au jihadiştii

ISIS lansează BOMBA PSIHOLOGICĂ! Occidentul va fi stăpânit de HAOS. Ce plan UCIGAŞ au jihadiştii

ISIS a ameninţat că va trimite în Europa un val uriaş de emigranţi pentru a arunca Europa în aer şi a genera o stare continuă de haos.

  A început numărătoarea inversă până la cea mai mare CRIMĂ ÎN MASĂ. Specialiştii au dat VERDICTUL 

Totodată, presa italiană notează că mai multe stenograme şi înregistrări telefonice aparţinând jihadiştilor demonstrează planurile acestora de a ascunde terorişti printre refugiaţi.

Luptătorii Statului Islamic consideră că noua mişcare este o adevărată „bombă psihologică” împotriva Europei şi ameninţă că o vor lansa în cazul unei intervenţii militare împotriva lor, conform Daily Mail.

Jihadiştii plănuiesc să îşi întărească influenţa în Libia şi să traverseze Mediterana, deghizaţi ca refugiaţi.

Ministrul italian de Interne, Angelino Alfano, a declarat că situaţia din Libia este o prioritate absolută, iar dacă statele occidentale nu se mobilizează îndeajuns de repede, riscă să se confunte cu un exod fără precedent.

Peste 170.000 de imigranţi au ajuns în Italia, prin Mediterană, în 2014. În ultima săptămână, peste 4.000 de oameni au fost salvaţi din mare, în încercarea lor de a fugi din calea războiului şi de a ajunge în Italia.


  RUSIA îndreaptă RACHETELE NUCLEARE către occidentali. Ce armă TERIBILĂ vor lansa ruşii | GALERIE FOTOPublicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: