Evenimentul Zilei > Actualitate > Este un lucru SIGUR! Se va întâmpla în curând şi întreaga lume va SUFERI GROAZNIC. Ce spun specialiştii
Este un lucru SIGUR! Se va întâmpla în curând şi întreaga lume va SUFERI GROAZNIC. Ce spun specialiştii

Este un lucru SIGUR! Se va întâmpla în curând şi întreaga lume va SUFERI GROAZNIC. Ce spun specialiştii

Arderea combustibililor fosili nu afectează doar atmosfera, ci şi oceanele lumii.

  Vine SFÂRŞITUL LUMII! Avertisment ŞOCANT: nimeni NU va scăpa de asta. Ce se va întâmpla în curând | GALERIE FOTO  

Într-un articol publicat, marţi, de „Environmental Science and Technology”, o echipă de cercetători a descris o nouă tehnică de măsurare din spaţiu a acidităţii oceanului, conform VICE.com.

Tehnica apelează la informaţiile furnizate de către sateliţi şi măsoară temperaturile oceanului cu camera termală, umezeala din soluri şi temperature oceanelor.


  RUSIA îndreaptă RACHETELE NUCLEARE către occidentali. Ce armă TERIBILĂ vor lansa ruşii | GALERIE FOTOMai mult decât atât, oamenii de ştiinţă ne avertizează că oceanele pot deveni cu 150% mai acide la finalul acestui secol, comparativ cu nivelurile pre-industriale.

Conform oamenilor de ştiinţă, la finalul acestui secol apele vor fi mult prea acide pentru a mai exista în ele forme de viaţă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: