Irinel Columbeanu, taxat pentru o pizza. Ipostaza în care s-a afișat fostul milionar

Irinel Columbeanu, taxat pentru o pizza. Ipostaza în care s-a afișat fostul milionar Irinel Columbeanu nu vrea să renunțe la lux. Sursa foto: Facebook

Fostul soț al Monicăi Gabor a devenit ținta criticilor urmăritorilor pe care îi are pe rețelele de socializare. Irinel Columbeanu a reușit să stârnească un val de comentarii acide, afișându-se într-o ipostază total neașteptată.

Irinel Columbeanu trăiește de aproape două luni într-un azil de  lângă București. Fostul afacerist rămas falit, astfel că, acesta nu își permite să achite taxele lunare ale centrului pentru seniori. Pentru a-l ajuta, românii au fost îndemnați de unele voci publice să doneze bani. Imaginile postate de fostul soț al Monicăi Gabor pe rețelele de socializare, conturează altă perspectivă.

Irinel Columbeanu, surprins într-o pizzerie din Capitală

Fostul milionar s-a lăsat fotografiat într-un restaurant din Capitală. Vorbind la telefon, Irinel Columbeanu nu ar părea că duce o viață la limita subzistenței. Fotografia postată chiar de el în mediul online a reușit să îi înfurie pe internauți.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fostul soț al Monicăi Gabor a primit în urma acestei postări un val de critici acide.

„Cea mai bună pizza din oraș”, a scris acesta în descrierea fotografiei.

Luat la rost de urmăritori

Urmăritorii lui Irinel Columbeanu l-au întrebat cum își permite să ia masa în oraș, în condițiile în care nu își permite plata taxelor de la azil.

„Cine ți-a plătit pizza de data asta?”, „Măcar ai ajuns să-ți permiți o pizza pe care mulți cu copii, părinți care muncesc pe rupte, nu și-o permit. Ai fost și vei rămâne un nimeni”, „Te milogești să-ți plătească alții azilul, dar tu te postezi ca un șmecher cu bani”, „Sărăcie, parcă mureai de foame”, au fost doar câteva dintre comentariile postate de urmăritorii lui, în dreptul imaginii respective.

Irinel Columbeanu, taxat de internauți. Ipostaza în care s-a afișat fostul milionar

Irinel Columbeanu. Sursa foto: Instagram \ Irinel Adrian Columbeanu

Irinel Columbeanu, la masă cu Serghei Mizil

Fostul milionar de la Izvorani și-a pierdut averea și vila de lux. Ajuns într-o situație dificilă, Irinel nu refuză ajutorul cunoscuților. Recent, acesta a apărut într-un live pe Tik Tok, alături de Serghei Mizil și alti prieteni ai acestuia. Afaceristul îi îndemna pe internauți să doneze bani pentru a-l ajuta pe fostul soț al Monicăi Gabor.

Irinel Columeanu este internat la azilul în care și tatăl lui și-a trăit ultimii ani din viață. Patronul unității a precizat că nu-i va solicita bani pentru cazare fostului milionar, fiind conștient de situația materială a acestuia.