Evenimentul ZileiMondenIrina Loghin, gest absolut incredibil la 84 de ani. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Irina Loghin, gest absolut incredibil la 84 de ani. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Irina Loghin, gest absolut incredibil la 84 de ani. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Irina Loghin a fost considerată, mulți ani la rând, una dintre cele mai mari frumuseți ale României. Bărbații rămâneau fără respirație atunci când apărea pe scenă sau chiar la televizor, Și nu puțini erau cei care visau la o întîlnire romantică cu frumoasa artistă.

Irina Loghin este consderată una dintre cele mai bune voci ale muzicii populare românești. Artista s-a lansat în 1963. Atunci a fost cooptată, alături de Maria Ciobanu, cealaltă doamnă a muzicii populare, în Ansambul Ciocârlia. Mulți ani a fost considerată una dintre cele mai frumoase artiste de pe la noi.

Mulți bărbați au suspinat în taină ori au visat la o întâlnire romantică cu frumoasa artistă de muzică populară.

Ne puteți urmări și pe Google News

Irina Loghin apariție surprinzătoare

Artista s-a născut în anul 1939, într-o localitate din județul Prahova, Gura Vitioarei, în apropiere de Văleni de Munte. Astfel, conform unui calcul simplu, a atins vârsta de 84 de ani, pe care nu o arată. Anii par că nu au atins-o.

Irina Loghin se menține într-o formă de invidiat chiar pentru femei mult mai tinere decât ea. Acest lucru este demonstrat de fotografiile în care apare.

De curând, Regina muzicii populare, așa cum este numită de fani, a pozat într-un costum de baie, pe o plajă din Dubai, alături de fiul său. Iar felul în care arată îi va face pe admiratorii săi să suspine, din nou, în taină și să viseze la întâlniri romantice.

Irina Loghin la plajă
Sursa foto: Realitatea.ro

Regimul de viață care o menține în formă

Regina muzicii populare, așa cum este cunoscută Irina Loghin duce un regim de viață spartan, foarte riguros. Așa reușește să se mențină într-o formă de invidiat, la 84 de ani.

Îndrăgita interpretă a renunțat la carne, cu excepția celei de pește și urmează o dietă bazată de fructe și legume. În plus, ori de câte ori are ocazia, exerciții sportive care o ajută să se mențină în formă.

Totodată, Irina Loghin are un program de odihnă pe care îl urmează neabătut. Iar pentru un somn liniștitor, pune în pernă flori de lavandă sau de tei.

Irina Loghin, Regina muzicii populare

Artista s-a născut în vremuri de război și a trecut prin multe necazuri, de la o vârstă fragedă. Cu toate acestea spunea că a avut o copilărie fericită iar credința în Dumnezeu și dragostea pentru muzică au ajutat-o să treacă peste toate necazurile.

Irina Loghin a debutat în anul 1963 când a fost cooptată în Ansamblul Ciocârlia, iar din 1967 a format unul dintre cele mai îndrăgite duo-uri din muzica folclorică, alături de Benone Sinulescu.

În perioada comunistă a evitat festivalurile patriotice de tip Cântarea României și nici nu a înregistrat piese despre regimul comunist. În schimb, a cântată muzică de petrecere, care nu era considerată folclor. Discurile sale se vindeau într-un tiraj uriaș, iar legenda urbană spunea că Irina Loghin aducea mai mulți bani, într-un an, decât Uzinele Republica în trei.

O casetă imprimată în peste opt sute de mii de exemplare, la Electrecord, s-a epuizat, se spune, în doar două zile.


Accesează: