Evenimentul Zilei > Actualitate > Irina Begu, CALIFICARE RĂSUNĂTOARE în „sferturile” de la Charleston. Românca a eliminat o câștigătoare de Mare Șlem
Irina Begu, CALIFICARE RĂSUNĂTOARE în „sferturile” de la Charleston. Românca a eliminat o câștigătoare de Mare Șlem

Irina Begu, CALIFICARE RĂSUNĂTOARE în „sferturile” de la Charleston. Românca a eliminat o câștigătoare de Mare Șlem

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Charleston, după ce a învins-o pe australianca Samanth Stosur, scor 7-5, 6-3.

Irina Begu (locul 33 WTA) a obținut, joi, o victorie importantă în „optimile” turneului de la Charleston. Românca a învins-o în două seturi pe australianca Samantha Stosur (17 WTA), învingătoare la US Open, în 2011, scor 7-5, 6-3, și s-a calificat în sferturile de finală. În această fază a competiției, Irina o va înfrunta pe rusoaica Daria Kasatkina (42 WTA), tenismenă care s-a impus în confruntarea cu Daria Gavrilova (27 WTA), scor 6-3, 4-6, 6-0.

„Este un turneu special pentru mine. E primul pe zgură, suprafaţa mea favorită. Îmi place foarte mult şi oraşul. A fost greu la început, nu puteam lovi mingea din cauza vântului. Mi-am dat seama că cine va lupta mai mult va caştiga. Mă bucur mult pentru victoria de astăzi", a spus Irina Begu.