Evenimentul Zilei > International > „Irelevanţi, bețivi, fumători și grași”… Farage în război cu Monarhia
„Irelevanţi, bețivi, fumători și grași”…  Farage în război cu Monarhia

„Irelevanţi, bețivi, fumători și grași”… Farage în război cu Monarhia

Liderul partidului Brexit, Nigel Farage, a atacat familia regală în termenii cei mai duri. Singura care a scăpat a fost Regina Elisabeta.
Liderul partidului Brexit s-a dezlănţuit la o conferinţă a conservatorlor din Sydney, Australia. Despre  mama reginei decedată a spus că era „o băutoare excesivă de gin şi o fumătoare înrăită”, dar nici prinţul Charles şi fiul său mai mic, Harry cu soţia sa Meghan nu scapă nescărmănaţi pentru angajamentul lor „irelevant” împotriva schimbărilor climatice, ca şi în cazurile de justiţie socială. Farage a lăudat-o pe regina Elisabeta, „o femeie fantastică, maiestuoasă, suntem al naibii de norocoşi s-o avem”.
„Când îl vedem pe fiul său, boy Charlie şi schimbările lui climatice, o, Doamne! Şi mama reginei, care avea un exces de greutate, o fumătoare înrăită şi o băutoare neîntrecută de gin şi a trăit 101 ani...tot ce pot spune e că Charlie boy are doar 70 de ani…reginei noastre îi doresc mulţi ani…” a spus Farage la Conferinţa conservatorilor, unde jurnaliştii n-au avut acces, dar Guardian a redat înregistrarea.
Declaraţia şoc: „Vreau ca regina să trăiască mult timp pentru a împiedica pe Charlie Boy să devină rege, dar vreau ca şi Charlie Boy să trăiască mult pentru a împiedica pe Harry să devină rege”, a implorat Farage mila Domnului din ceruri, ignorând linia de succesiune la tron cu copiii lui William şi Kate.
Farage pare să se fi supărat în mod special pe Meghan care l-a transformat pe Harry, cândva „un tânăr curajos”. Mai apoi, liderul partidului Brexit a continuat cu criticarea ducilor de Sussex că vor să aibă doar doi copii pentru a evita suprapopularea planetei.
Revenind la ţinutele lui Harry politicianul  aminteşte faptul că la una din petreceri, acesta a apărut îmbrăcat ca nazist. Ce să mai spunen, a  vorbit de toate Nigel Farage, mai puţin despre problemele cu care se confruntă Regatul Unit al Marii Britanii, titrează La Stampa.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: