Evenimentul Zilei > Sport > Ionuț Negoiță aruncă bomba! „Șansele ca Dinamo să supraviețuiască sunt…”
Ionuț Negoiță aruncă bomba! „Șansele ca Dinamo să supraviețuiască sunt…”

Ionuț Negoiță aruncă bomba! „Șansele ca Dinamo să supraviețuiască sunt…”

Ionuț Negoiță, patronul formației Dinamo București, a dat de înţeles că Dinamo Bucureşti s-ar putea desființa la finalul sezonului 2019 – 2020. Vestea, cu siguranţă, nu va fi pe placul suporterilor înfocaţi.

Ionuț Negoiță, finanțatorul formației Dinamo București a anunțat astăzi că viitorul trupei din Șoseaua Ştefan cel Mare este „incert către foarte pesimist”.

„Am promis suporterilor ca voi ramane pana in primavara, deja suntem in primavara. Voi face ce voi putea pentru ca lucrurile sa ramana ok, dar vad ca nimeni nu ia in serios lucrul asta, toti cred ca totul se va intampla de la sine. Nu a venit nimeni sa gaseasca o solutie, sa se implice intr-un fel sau altul. Ca urmare, viitorul lui Dinamo este destul de incert, catre foarte pesimist. Sansele ca Dinamo sa supravietuiasca sunt destul de mici”, a declarat patronul la „Ora exactă în sport”.

Şi a continuat: „Am spus si o repet, Dinamo va fi sau nu, in functie de ce solutie vor gasi dinamovistii. Nu ma refer doar la fani, pentru ca avem foarte multi dinamovisti care alta data erau vocali si voiau sa faca lucruri si sa conduca clubul, eu nu ma pricepeam”, a declarat Negoita pentru PRO X.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: