Boris Becker a fost surprins într-o stare foarte bună alături de noua sa iubită, Lilian de Carvalho Monteiro, și copiii săi, luni, pe o plajă din Ibiza. Fostul campion nr. 1 la tenis, acum la vârsta de 52 de ani, se relaxează la maximum alături de fiul său, Amadeus (10 ani), cu care construiește castele de nisip.

Tenismanul a fost surprins îmbrăcat într-un tricou lejer gri și niște pantaloni scurți marca Puma. Atletul german s-a protejat împotriva soarelui, purtând niște ochelari rotunzi de soare și o șapcă cu cozorocul întors.

De cealaltă parte, privirile tuturor au fost atrase de costumul de baie în două piese, negru, al iubitei sale, care lăsa prea spațiu imaginației.  Lilian de Carvalho Monteiro a făcut furori cu pielea sa bronzată și părul său în bucle lejere, outfitul fiind completat de o pereche de ochelari de soare pătrați.

Acestora li s-a alăturat și fiul mai mare al tenismanului, Elias, model în vârstă de 20 de ani, care, la bustul gol, a imortalizat împrejurimile, cu aparatul său de fotografiat.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.