Evenimentul Zilei > Politica > Ion Cristoiu face NOI DEZVĂLUIRI! „Ghiță va arăta filmul cu Kovesi din cramă, dar Iohannis nu o va revoca”
Ion Cristoiu face NOI DEZVĂLUIRI! „Ghiță va arăta filmul cu Kovesi din cramă, dar Iohannis nu o va revoca”

Ion Cristoiu face NOI DEZVĂLUIRI! „Ghiță va arăta filmul cu Kovesi din cramă, dar Iohannis nu o va revoca”

Ion Cristoiu a susținut în emisiunea „Sinteza Zilei” că este convins că, în cele din urmă, Sebastian Ghiță va arăta caseta cu Kovesi din cramă. Jurnalistul a vorbit și despre faptul că, nici măcar în aceste condiții, președintele Klaus Iohannis nu o va revoca pe Kovesi. Interviul cu Sebastian Ghiță realizat de Ion Cristoiu pentru Evz a stârnit reacții, mai ales după ce Ghiță a vorbit despre o fotografie- pe care a anunțat că o va arăta- alături de șefa DNA.

„Da, la un moment dat își va da seama că este inutil să se mai apere (n.r.- Sebastian Ghiță)”, a susținut jurnalistul. Întrebat dacă președintele Klaus Iohannis o va revoca pe șefa DNA, Ion Cristoiu a ținut să precizeze că nu se va întâmpla acest lucru.

 

IPOTEZA lui Dan Andronic privind FOTOGRAFIA prezentată de Ghiță l-a șocat pe Bogdan Chirieac. „Poftim? (…) a întors România pe dos”

 

 

„Nu și faptul că Sebastian Ghiță nu a dat asta ține de faptul că nu o va revoca. Mai multe nu pot să spun”, a mai spus Cristoiu.

 

Reamintim că pe  www.evz.ro a fost publicat momentul din interviu când Sebastian Ghiță arată o fotografie care l-a convins pe Ion Cristoiu că interlocutorul său nu minte și că s-a aflat în apropierea oamenilor importanți din stat.

 

Ion Cristoiu, faţă în faţă cu Sebastian Ghiţă: Secretele implicării SRI, DNA și ANI în alegerile prezidențiale din 2014. Breaking news!

 

Primul episod al interviului luat de Ion Cristoiu lui Sebastian Ghiță s-a terminat cu momentul în care fostul deputat îi arată o fotografie din telefonul său. În acest al doilea episod, fostul deputat vorbeşte despre persoanele care apar în imagine, alături de Laura Codruța Kovesi. Fotografia a fost făcută acasă la Ghiță, în Ploiești