Ion Cristoiu: "Ecaterina Andronescu nu degeaba are porecla Abramburica. Nici nu au început copiii şcoală şi îi anunţă că totul e nesigur"

Ion Cristoiu: "Ecaterina Andronescu nu degeaba are porecla Abramburica. Nici nu au început copiii şcoală şi îi anunţă că totul e nesigur"

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat aseară, în cadrul emisiunii "Sub semnul întrebării", difuzată de B1 TV, faptul că hotărârea Ecaterinei Andronescu de a introduce clasa zero la şcoală este o abrambureală din categoria celor cu care ne-a obişnuit ministrul Educaţiei.

"Nu degeaba are porecla Abramburica, a reuşit să ne abramburească total. Nici n-au intrat copiii în prima zi de şcoală şi deja îî anunţă că de fapt e nesigur. Ce încredere mai pot avea părinţii şi copiii în acest trimestru? Dacă în trimestrul doi se vor întoarce la grădiniţă, acest trimestru unde va fi trecut? Una este ca cel mic să ştie că este la şcoală, şi alta să ştie că e la grădiniţă. Sunt curios câte şedinţe de Guvern au fost consacrate aceste clase zero de către USL?", a comentat Ion Cristoiu.

Jurnalistul susţine că două lucruri sunt sigure atunci când vine vorba de Ecaterina Andronescu.

"Primul este faptul că atunci când conduce maşina, când dă cu spatele, reuşeşte să lovească şi celelalte maşini. Al doilea e faptul că aşa cum conduce maşina, conduce şi ministerul", a adăugat Ion Cristoiu.

Ne puteți urmări și pe Google News