Evenimentul Zilei > Monden > Iohannis vine la cununie, dar nu oricum! Simona Halep i-a impus două condiții
Iohannis vine la cununie, dar nu oricum! Simona Halep i-a impus două condiții

Iohannis vine la cununie, dar nu oricum! Simona Halep i-a impus două condiții

Miercuri, 15 septembrie, va fi organizată cununia civilă dintre Simona Halep și Toni Iuruc, eveniment la care vor participa 300 de invitați, dar și președintele Klaus Iohannis, care, la fel ca toți cei prezenți la petrecerea programată după terminarea formalităților de la primărie, va fi obligat să respecte câteva condiții.

Având în vedere interesul uriaș al presei din România pentru acest eveniment, Simona Halep și Toni Iuruc și-au luat câteva măsuri menite să păstreze caracterul intim al acestui eveniment.

Cel puțin asta susțin jurnaliștii site-ului telekomsport.ro, care au aflat că invitații nu vor avea voie să intre la petrecere cu telefoane mobile. De asemenea, ei nu nu pot avea asupra lor niciun aparat care înregistrează imagini.

În plus, conform sursei citate, invitaților li s-a transmis să nu vină la eveniment cu bani și cadouri. Amintim că petrecerea va fi organizată la Constanța, într-un club select al cărui patron este Dani Caramihai, nașul celor doi.

Cu două zile înainte de cununie s-a aflat cine domină în cuplul Simona Halep-Toni Iuruc. Acest subiect are legătură cu o tradiție care are multă greutate mai ales în comunitatea machedonilor.

Simona Halep și Toni Iuruc se iubesc de doi ani

Simona Halep s-a logodit cu milionarul Toni Iuruc la începutul lunii iunie. Relația celor doi a început în vara anului 2019, la doar câteva luni după ce alesul Simonei se despărțire de a doua soție, Liana.

Prima soție a omului de afaceri a fost Arina, fotomodel foarte apreciat în România. Din păcate pentru ei, căsnicia lor n-a rezistat mult, dar în urma mariajului a rezultat un copil.

Presa tabloidă a speculat chiar că părinții Simonei au avut o reținere cu privire la alegerea sentimentală a fiicei lor, având în vedere trecutul lui Iuruc. În cele din urmă, s-au împăcat cu ideea și speră că totul va fi bine între cei doi.

Peste două săptămâni, Simo va împlini 30 de ani, în timp ce logodnicul ei are 42. Alături de Klaus Iohannis, la petrecere dată după cununia civilă sunt așteptați și foștii jucători de tenis Ilie Năstase și Ion Țiriac.

Năstase a dezvăluit când va fi cununia civilă

În urmă cu o săptămână, când a revenit din SUA, Halep confirma vestea lansată inițial de Ilie Năstase: „Este un eveniment frumos, am emoții, dar sunt diferite. Este un pas foarte important și sunt bucuroasă că se întâmplă.″

Altfel, amintim că jucătoarea de tenis care ocupă locul 11 în ierarhia WTA a anunțat care sunt turneele la care va participa în finalul anului. Astfel, următoarea competiție pentru Simo este BNP Paribas Open, la care s-a impus în 2015. Urmează Kremlin Cup, la Moscova, și apoi Transylvania Open de la Cluj-Napoca.

Părinții Simonei Halep, Klaus Iohannis, Simona și Toni Iuruc

„Doamnelor și domnilor. Avem în fața noastră o mare campioană, care a oferit românilor nu doar momente de bucurie, ci și un exemplu de neprețuit. Dragă Simona Halep, vă confer astăzi cea mai înaltă distincție a statului român ca recunoaștere și prețuire profundă pentru câștigarea prestigiosului trofeu de la Wimbledon, precum și pentru parcursul profesional de excepție de până acum.

Ați scris o pagină importantă din istoria tenisului românesc, în doar 55 de minute, la Wimbledon. Datorită talentului, pasiunii, determinării, perseverenței și a pregătirii constante, ați reușit să deveniți prima jucătoare de tenis din România care deține acest titlu. Vă felicit din toată inima″, declara Iohannis la 30 iulie 2019, după ce Simona Halep a câștigat titlul la Wimbledon.