Evenimentul Zilei > Monden > Evenimentul monden al anului. Simona Halep și Toni Iuruc au ales locația pentru cununia civilă
Evenimentul monden al anului. Simona Halep și Toni Iuruc au ales locația pentru cununia civilă

Evenimentul monden al anului. Simona Halep și Toni Iuruc au ales locația pentru cununia civilă

Simona Halep și logodnicul ei, Toni Iuruc, au stabilit locația în care se va desfășura petrecerea pentru cununia civilă.

Cei doi logodnici, Simona Halep și Toni Iuruc, se pregătesc pentru cel mai important eveniment din viața lor, cununia civilă. Evenimentul a fost programat undeva pe la jumătatea lunii și se anunță a fi ceva grandios. Simona și Toni au stabilit deja toate detaliile și au ales inclusiv locația în care se va desfășura petrecerea.

Simona Halep și Toni Iuruc au organizat o mega petrecere la Izvorani, care a urmat toate tradițiile machedonilor.

Pentru cununia civilă, Simona Halep și Toni Iuruc au ales unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Constanța, după cum relatează prosport.ro. Este vorba despre Fratelli, care va găzdui petrecerea ce se anunță a fi cel mai tare eveniment monden al anului.

Cununia civilă se va petrece pe data de 15 septembrie, însă nunta va avea loc la București.

Se anunță evenimentul anului la Constanța

Un apropiat al familiei Halep a dezvăluit detalii despre ce se pregătește pentru cununia civilă, conform sursei citate mai sus.

„Sunt convins că în data de 15 septembrie multe lume din oraș va dori să o vada pe Simona la Starea Civilă, apoi va fi petrecere mare la Fratelli. Va veni toată lumea bună a Constanței și nu numai”, a spus apropiatul familiei.

Potrivit acestuia, la local se stabilesc ultimele detalii pentru ca totul să fie perfect, iar marele eveniment să decurgă fără sincope.

„De departe va fi cea mai tare cununie civilă organizată până acum în Constanța. Veți vedea”, au mai precizat sursele.

Socrul mic este mulțumit de ginere

În urmă cu câtva timp, Stere Halep, socrul mic, tatăl Simonei, a povestit ce se va petrece pe 15 septembrie. El a dat detalii despre cum vor decurge lucrurile.

„Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”, povestea tatăl Simonei Halep.

În acest context, socrul mic se arăta mulțumit de relația cu viitorul ginere, Toni Iuruc spunând că se înțelege foarte bine cu acesta. Dar cea mai mare mulțumire a lui Stere Halep este că fiica sa și viitorul soț au o relație foarte frumoasă.

„Păi, cum să mă înțeleg? Mă înțeleg foarte bine, deocamdată. După cum se vede, și Simona e ok, totul îi merge foarte bine”, spunea Stere Halep.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News