„Salut votul acordat astăzi în reuniunea Comitetului Reprezentanților Permanenți ai guvernelor statelor membre pe lângă Uniunea Europeană (COREPER), prin care s-a exprimat un sprijin larg în favoarea candidaturii doamnei Laura Codruța Kövesi pentru poziția de procuror șef al Parchetului European”, a scris președintele.

„Mă bucur că votul acordat de statele membre ale Uniunii Europene a fost unul substanțial, fapt care confirmă aprecierea pentru pregătirea, experiența și competența doamnei Kövesi”, a adăugat Klaus Iohannis.

„Rezultatul de astăzi reprezintă o victorie importantă pentru România, cu atât mai mult cu cât a fost obținut în pofida faptului că Guvernul PSD a încercat permanent să blocheze candidatura unui profesionist, recunoscut pentru lupta sa împotriva corupției și în apărarea statului de drept.

Așa cum am acționat în acest caz, voi continua să sprijin români integri, competenți și profesioniști în funcții de conducere la nivelul instituțiilor Uniunii Europene”, a promis șeful statului.

4 comentarii

 1. #1

  Că ai trimiis incă o moacă slugă securistă in europa ?? Una care poate nu vă cercetează de furturi și ticăloșii mondiale, dao are neamuri , tatăl și fratele in posturi cheie la GAz, de und emai pot stoarce eventual ceva finanțe,..in scop de partid și mafie,.

 2. #2

  Moare PSD! Deocamdata – de ciuda. Dupa prezidentiale – fizic.

 3. Si ar trebui cumva sa ne mandrim ca inca un tortionar in persoana lui Kovesi,bune prietena cu Lazar,unul din tortionarii de la Aiud pe care Iohannis i-a protejat?
  Adica sa fim bucurosi ca am trimis o vipera sa ne reprezinte,nu mai sunt oameni de isprava in Romania si trimitem coruptii din justitie sa reprezinte si sa arate cum sunt romanii?Da ,Kovesi este corupta fiindca a facut politie politica,in favoarea lui Basescu si apoi in favoarea lui Iohannis,a amenintat judecatori,le-a facut dosare si a colaborat in afara legii cu serviciile secrete fabricand dosare,asta-i cea mai rea coruptie,coruptia din justitie.
  Asta-i unul din motivele pentru ca tara este asa cum este,indivizi ca ea au lucrat la asta.Cui ii este folositor distrugerea Romaniei o doreste pe individa asta,ea este unealta celor ce doresc resursele tarii si o Romanie slaba.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Evenimentul Zilei