Evenimentul Zilei > Politica > Unde se RELAXEAZĂ Iohannis în acest WEEKEND. Președintele „își ÎNCARCĂ BATERIILE” pentru RĂZBOIUL cu PSD
Unde se RELAXEAZĂ Iohannis în acest WEEKEND. Președintele „își ÎNCARCĂ BATERIILE” pentru RĂZBOIUL cu PSD

Unde se RELAXEAZĂ Iohannis în acest WEEKEND. Președintele „își ÎNCARCĂ BATERIILE” pentru RĂZBOIUL cu PSD

Duminică, preşedintele Klaus Iohannis participă, împreună cu soţia sa, Carmen, la slujba de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu.

Iohannis petrece sfârşitul de săptămână acasă la Sibiu, iar sâmbătă a urcat în staţiunea Păltiniş. Şeful statului şi soţia sa, Carmen, au sosit, duminică, în zona centrală a municipiului Sibiu, iar maşina a parcat, ca de obicei, în Piaţa Mică. Pentru a intrat în biserică pe uşa principală, sitută în Piaţa Mare, cuplul prezidenţial a făcut câţiva paşi.

Soţii Iohannis s-au ţinut de mână ca de obicei şi au salutat jurnaliştii care-i aşteptau la intrarea în biserică. La intrarea în biserică, Iohannis nu a făcut declarații, scrie rtv.

Așa cum știm, Iohannis este un împătimit al muntelui şi deseori schiază în diferite zone ale ţării. De-a lungul timpului, a putut fi văzut deseori de către turişti în Munţii Bucegi, pe părtiile din judeţul Alba, dar şi la Părtiniş.