Evenimentul Zilei > Actualitate > Un învăţător a violat 28 de fetiţe. Replica lui este incredibilă
Un învăţător a violat 28 de fetiţe. Replica lui este incredibilă

Un învăţător a violat 28 de fetiţe. Replica lui este incredibilă

Un învăţător a fost acuzat că a abuzat de 28 de fetiţe şi iar pe alte 88 le-a pipăit obscen, când sarcina sa era de fapt să le înveţe despre cunoştinţe folositoare în viaţă nicidecum despre relaţiile intime la o vârstă aşa de fragedă.

''Fetele mă adorau'', declară pe bună dreptate (şi veţi vedea de ce), Austin Hopkin, profesor de școală elementară în vârstă de 25 de ani.

Bărbatul lucra la Springboro Community City Schools, la Clearcreek Elementary şi la Springboro Intermediate, în Statul Ohio.

Potrivit autorităţilor, asupra lui există 36 de capete de acuzare. Anchetatorii au spus, potrvit presei locale, că toate fetiţele au declarat că ţin la învăţătorul lor, toate îl considerau bun şi gentil, dar, potrivit experţilor, el în realitate le manipula. 

Fetiţele nu ştiau ce să mai facă să-i intre în graţii 

Ceea ce l-a înfundat sunt unele filmuleţe în care se vede cum pipăia fetiţele, dar niciuna dintre ele nu l-a acuzat vreodată pe învăţător. Micuţele făceau pur şi simplu o competiţie în clasă pentru a-i atrage atenţia, iar unele au spus că visul lor era să se căsătorească cu învăţătorul când vor fi mari. Filmuleţele în chestiune sunt din perioada decembrie 2018 şi martie 2019. Bărbatul a fost arestat şi va trebui să fie judecat curând. Mai ales pentru ''gentileţea sa'', notează Leggo