Evenimentul Zilei > Justitie > CE ÎNTREBĂRI MAI PUN PROCURORII DNA? Dragnea a aflat ce i s-a întâmplat șefului de la ferma de porci Salcia
CE ÎNTREBĂRI MAI PUN PROCURORII DNA? Dragnea a aflat ce i s-a întâmplat șefului de la ferma de porci Salcia

CE ÎNTREBĂRI MAI PUN PROCURORII DNA? Dragnea a aflat ce i s-a întâmplat șefului de la ferma de porci Salcia

Administratorul fermei de porci Salcia din județul Teleorman, la care a deținut 90% din acțiuni fiul președintelui PSD, Valentin Ștefan Dragnea, a fost eliberat din arest, sub control judiciar, după ce au expirat cele 24 de ore ale reținerii decise de procurori. Ilie Liviu Dragne nu a făcut declarații presei.

Avocata lui Dragne, Maria Vasii, a comentat întrebările absurde pe care procurorii i le-au pus clientului său, cât timp a fost în arest. Iată câteva exemple: ”Ce relație aveți cu dumneavoastră înșivă?, Care este relația cu fiica și soția dumuneavoastră?, Ce părere aveți despre Dumneavoastră? Ce părere aveți despre fiica și dumneavoastră? Cum folosește soția dumneavoastră cei 1500 de lei pe care îi primește”. 

În replică, Vasii a explicat procedura: „Au fost întrebările adresate de către procurori către Ilie Dragne. Nu știu dacă aceste întrebări au fost scăpate prin metoda copy paste de la alți inculpați”, a spus avocata la Antena 3. 

Mai mult, Vasii a completat: „Dragne nu putea să răspundă decât realității, că soția își cumpără lucruri intime. Însă, dincolo de ilarul situației, îmi exprim îngrijorarea că ieșim din tipar”, a mai spus Vasii. 

La ieșirea din arest, administratorul fermei a refuzat să facă declarații presei, însă avocata lui, Maria Vasii, a dat câteva explicații. Astfel, avocata a spus că Ilie Dragne a preluat societatea Ferma Salcia SA la sfârșitul lunii ianuarie 2017, însă el nu are nicio legătură cu lucrarea pentru care s-a emis acea factură cu privire la care procurorii au lansat acuzația de evaziune fiscală, cu un prejudiciu de 223.000 euro.

"Pentru această factură nu s-au încasat venituri, întrucât factura venea ca urmare a unor lucrări de construcție, care au fost încorporate în clădirile, în saivanele, în care sunt porcii, așadar nu a existat o îmbogățire de pe urma acestei facturi", a spus Maria Vasii.

Știre în curs de actualizare

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.