Evenimentul Zilei > Actualitate > Casa Regală britanică tremură din temelii. Decizia lui Meghan Markle a făcut înconjurul lumii
Casa Regală britanică tremură din temelii. Decizia lui Meghan Markle a făcut înconjurul lumii

Casa Regală britanică tremură din temelii. Decizia lui Meghan Markle a făcut înconjurul lumii

Ellen DeGeneres a confirmat că va avea primul interviu cu Meghan Markle de când ea și prințul Harry au renunțat la familia regală.

Întrebată dacă este încântată să o intervieveze pe Meghan, Ellen a răspuns: „Sigur, sunt încântată”. Se pare că confirmă zvonurile potrivit cărora Meghan va avea un interviu cu Ellen.

Markle le-a spus prietenilor apropiați că intenționează să-i acorde lui  Ellen DeGeneres primul său interviu. Cel puţin asta spun în exclusivitate pentru DailyMail: „Meghan a spus că Ellen înțelege durerea și suferința ei”.

Ellen DeGeneres a părut să confirme că va susține primul interviu cu Meghan Markle

Întrebată vineri dacă este adevărat aceasta a răspuns: sunt încântată”. Dar nu este clar dacă Ellen a confirmat cu adevărat interviul sau pur și simplu glumea.

Ellen și Meghan au discutat deja despre un interviu”, a confirmat o altă sursă apropiată de Ellen. Cele două s-au întâlnit din întâmplare la un adăpost de câini din Los Angeles, unde Ellen a încurajat-o pe Meghan să adopte primul ei câine, iar femeile au rămas în contact de atunci.

Ellen și soția ei, Portia de Rossi (cunoscută nouă din celebrul serial Ally McBeal), au făcut chiar o deplasare la Londra pentru a-i vizita pe prințul Harry și Meghan după nașterea lui Archie, subliniind în show-ul său: „Îi văd atacați și nu este corect. Sunt doi dintre cei mai plini de compasiune oameni pe care-i cunosc, fac atât de mult pentru lume”.

O sursă din cadrul emisiunii „Ellen Show” a declarat, de asemenea,  pentru DailyMail că interviul se va face într-o locație secretă, deoarece „studioul prezintă prea multe provocări”, adăugând: „Ellen are un mod de a face lucrurile să se întâmple. În plus, Ellen a spus clar personalului ei că Meghan este una dintre cele mai drăguțe, cele mai reale persoane pe care le-a cunoscut vreodată și că Harry este la fel”.

Meghan ar putea apărea şi la Oprah

Se ştie că Oprah a fost oaspete de onoare la nunta ducilor de Sussex din mai 2018. Dar Meghan vrea să vorbească mai întâi cu Ellen, potrivit surselor. Oprah a lansat un mesaj extraordinar în apărarea lor după decizia de a renunța la familia regală.