"Interlopa" Sorinei.
Încă o dovadă că rămânem un popor tribal. În care autoritățile, gras plătite, se comportă ca și când ar fi la o manifestație #rezist. Fără să pățească nimic, pentru că sunt apărați de cei din tribul lor.
Trec peste acuzațiile aduse celor care au "aranjat" adopția de către familia din SUA. Și peste stupiditatea celor care susțin că Sorina era adoptată pentru transplant de organe.
Fetița nu trebuia agresată de procurarea Maria Pițurcă. Și nu mă refer la faptul că a târât-o pe stradă, asta e deja faptă penală, ci la modul în care a luat-o din casă. La agresiunea psihică pe care i-a produs-o. La smulgerea ei din casă, la zecile de mii de știri care o au în centru pe Sorina, care o vor marca toată viața.
În mod normal, într-o țară civilizată, de acest lucru se ocupă un psiholog, un angajat al Direcției de Protecție a Copilului, nu un procuror sosit cu mascați. 
O descindere în forță, ca să iei un copil de la o familie care are grijă de el pentru a-l da celor care-l adoptă, este de neacceptat într-o societate normală. Indiferent de circumstanțele legale. 
La fel de tribală este și abordarea unor așa-ziși ziariști, din U.M.-urile de presă tip Digi, magistrați, tip Danileț, preocupați să justifice orice abuz.
Am văzut imaginile cu casa, camera, locul în care era crescută Sorina, arătau dragoste și preocupare din partea celor care aveau grijă de ea. După care am văzut cum sunt insinuate mizerii. Din partea celor care vor să o adopte, contracarate în același ton de partea cealaltă. Fetița ar fi avut giardia, pneumonie, malnutriție, adică vezi Doamne era prost îngrijită. Numai niște pitecantropi nu știu ce înseamnă ca un copil să aibă giardia…
Concluzia este că ultimii 15 ani ne-au strâmbat atât de tare încât nu cred că ne mai îndreaptă cineva!