Ionel Petre, președintele ALDE Dâmbovița, a scris pe Facebook că șeful statului atacă Executivul pentru a polariza dezbaterea publică pe tema luptei împotriva premierului.

Astfel, susține Ionel Petre, prezidențiabila PSD Viorica Dăncilă ar avea speranța de a intra în al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

„Klaus Iohannis chiar încearcă să ne ia de fraieri pe toți? Am văzut azi (n.r. – ieri) unul dintre cele mai penibile discursuri ale lui Iohannis în calitate de președinte. A reușit să vorbească din nou câteva minute fără să spună absolut nimic.

Omul e ceva incredibil. Mai întâi, dacă în comentariile și mesajele pe care le transmite pe Facebook și prin interpuși pare cel mai înverșunat critic al PSD-ului, când e să vină în fața oamenilor, dl Iohannis nu face decât să mimeze lupta cu Dăncilă și PSD.

Apoi, strategia dlui Iohannis este de-a dreptul ridicolă. Încearcă să polarizeze dezbaterea publică cu așa-zisa luptă pe care o duce împotriva Vioricăi Dăncilă, poate, poate o duce pe aceasta în turul 2, acolo unde să își asigure un nou mandat. P.S. Blatul dintre cei doi miroase de la o poștă”, a scris pe Facebook liderul ALDE Dâmbovița, Ionel Petre.

Te-ar putea interesa și: