Recent, după mai mult timp în care nu s-au văzut deloc, nici măcar întâmplător, cei doi au fost nevoiți să stea față în față. Actorul a fost prezent în emisiunea „Vorbeşte lumea”, alături de sora lui, Oana Sorescu, pentru a vorbi despre starea de sănătate a acesteia și despre cum a reușit să învingă cancerul.

Telespectatorii au stat cu sufletul la gură și au aşteptat să vadă cum se vor comporta cei doi foşti iubiţi, care în perioada 2004-2007 au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi.

Adela Popescu şi Dan Bordeianu s-au revăzut, miercuri, într-un cadru oficial, în emisiunea pe care Adela Popescu o moderează la Pro Tv. A fost o întâlnire memorabilă, mai ales că cei doi s-au despărţit cu scandal, iar de atunci s-au tot evitat. În urmă cu mulţi ani, Adela Popescu l-a prins pe Dan Bordeianu în timp ce o înşela, chiar pe platourile de filmare. Acum, cei doi şi-au refăcut viaţa. Sunt căsătoriţi, sunt părinţi şi par că au îngropat definitiv securea războiului, scrie Cancan.

„Cum a dormit pitica? Noi…ca între părinţi…asta e întrebarea! Ca să ştii cum ai ziua, bună sau rea! Cum a dormit copilul?”, l-a întrebat Adela Popescu pe Dan Bordeianu, la începutul emisiunii.

„Era o glumă…Nu pot s-o spun pe toată la televizor, dar se întâlnesc doi părinţi şi zic „Ce faci, eşti bine?”. „Da, am mâncat, am dormit, am făcut căcuţ”..E bine, deci e bine. Cam asta e discuţia. A dormit bine, da. Eh, în perioada asta e un pic mai dificil. Am fost un pic răciţi. Îi ies dinţişorii…Simţim nevoia să ne trezim din oră în oră, drept pentru care soţia mea e un pic mai obosită decât mine, dar n-am de ce să mă plâng”, i-a răspuns Dan Bordeianu, mai scrie sursa citată.

„Dar îţi place viaţa asta de tătic?”, l-a întrebat Adela pe actor.

„Nici nu cred că poţi să spui dacă îţi place sau nu îţi place. N-are cum…Cum să nu-ţi placă?”, a replicat Dan Bordeianu

„Păi…sunt persoane care au devenit părinţi în clipa în care nu erau pregătiţi, să spunem, şi sunt impactaţi altfel de acest lucru”, a explicat prezentatoarea.

Dan Bordeianu i-a răspuns imediat: „Da, dar nu cred…N-ai instrucţiuni, deci nu trebuie să fii pregătit. Cred că trebuie să se întâmple şi cu asta, basta!”.

În prezent, cei doi și-au refăcut viața alături de alte persoane și pare că episoadele neplăcute din trecut au fost date uitării. Adela Popescu este căsătorită cu Radu Vâlcan şi au împreună un băieţel, iar Dan Boideianu s-a căsătorit, în 2015 cu Teodora, alături de care are o fetiţă.