Evenimentul Zilei > Justitie > ÎNGROPAT DE VIU. Operațiune DRAMATICĂ de SALVARE a ISU | GALERIE FOTO
ÎNGROPAT DE VIU. Operațiune DRAMATICĂ de SALVARE a ISU | GALERIE FOTO

ÎNGROPAT DE VIU. Operațiune DRAMATICĂ de SALVARE a ISU | GALERIE FOTO

Operațiune dramatică de salvare a ISU Prahova. Pompierii au intervenit pentru a salva viața unui muncitor care a fost îngropat de viu de un mal de pământ, în timp efectua săpături pentru o canalizare.

Pompierii ISU Prahova au intervenit pentru salvarea unui muncitor care a fost îngropat de viu. Din datele prezentate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) reiese că, în  localitatea Bucov, un bărbat a fost surprins  sub un mal de pamant, în timp ce efectua săpături in cadrul  unor lucrări de canalizare.

Pentru salvarea omului, la fata locului, au fost trimise de urgenta o autospeciala de stingere, două autospeciale de descarcerare, o ambulanță SMURD, un camion de intervenție si o autospeciala de primă intervenție și comandă. Din fericire, muncitorul a fost îngropat doar până la brâu în pământ și a supraviețuit surpării.

În sprijinul pompierilor, la locul intervenției a fost dislocat si un echipaj al serviciului județean de ambulantă, cu medic.

După două ore de efort susținut, salvatorii au reușit recuperarea în siguranta a muncitorului și predarea acesteia echipajului SAJ pentru a fi transportata la spital. Bărbatul a fost conștient pe tot parcursul misiunii de salvare.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: