Evenimentul Zilei > Actualitate > ÎNGHESUIALĂ la pomenirea de şapte ani a lui ION DOLĂNESCU. Fiul cel mare al regretatului cântăreţ a plâns continuu, iar curioşii AU CĂLCAT ÎN PICIOARE mormintele din jur
ÎNGHESUIALĂ la pomenirea de şapte ani a lui ION DOLĂNESCU. Fiul cel mare al regretatului cântăreţ a plâns continuu, iar curioşii AU CĂLCAT ÎN PICIOARE mormintele din jur

ÎNGHESUIALĂ la pomenirea de şapte ani a lui ION DOLĂNESCU. Fiul cel mare al regretatului cântăreţ a plâns continuu, iar curioşii AU CĂLCAT ÎN PICIOARE mormintele din jur

Familia a împărţit zeci de pachete, iar lumânările au fost personalizate

Au trecut şapte ani de când Ion Dolănescu nu mai este printre noi, iar familia şi apropiaţii au participat astăzi la slujba de pomenire. Maria Ciobanu a venit însoţită de fiul ei, Ionuţ Dolănescu. Cei doi au făcut declaraţii emoţionante pentru Antena Stars.

"Dumnezeu să-l odihnească în pace. Tot poporul care l-a iubit sigur că îi duce dorul şi cred că se roagă pentru sufletul lui să-l odihnească Dumnezeu în pace. Ne rugăm la Dumnezeu să ne ajute să trecem peste toate supărările şi tristeţile. Noi am fost despărţiţi, eu am familia mea. Tot timpul îi aprind lumânări, este tatăl copilului meu, a fost şi mă rog ca Dumnezeu să-l Odihnească în pace. Îmi amintesc succesul nostru care a fost enorm şi îi mulţumim  publicului," a spus Maria Ciobanu, la Antena Stars.

Slujba de pomenire a avut loc la biserica Sf. Gheorghe cel Nou, iar Ionuţ Dolănescu s-a pozat cu câţiva admiratori înainte de a intra în lăcaşul de cult. „Toată lumea l-a iubit pe Ion Dolanescu, îl mai iubește. Si pe mine mă iubește lumea„, a spus Maria Ciobanu celor care se aflau la biserică.

Rudele au mers apoi la Cimitirul Bellu, unde îi aşteptau alţi fani ai marelui atist. La cimitir, curioşii s-au grăbit să ajungă la locul de veci al lui Ion Dolănescu şi n-au mai ţinut cont de mormintele artiştilor din jur, al cântăreței Anca Parghel (decedată în 2008) și al actorului Colea Răutu (decedat tot în 2008).
Cu lacrimi în ochi, Ionuț Dolănescu a ținut un scurs discurs în memoria tatălui sau la sfârșitul slujbei din cimitir şi i-a mulţumit tatălui său pentru tot. Familia a început apoi sa împartă zeci de pachete celor săraci, iar admiratorii lui Ion Dolănescu au pus muzica lui la sfârșitul slujbei.

Fotografii: Libertatea

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: