Evenimentul ZileiInternationalInformația momentului! Rușii se pregătesc să predea Crimeea Ucrainei. Putin, schimbare de plan

Informația momentului! Rușii se pregătesc să predea Crimeea Ucrainei. Putin, schimbare de plan

Informația momentului! Rușii se pregătesc să predea Crimeea Ucrainei. Putin, schimbare de plan
Informația momentului este că Putin ar putea ceda Crimeea Ucrainei. Schimbarea de poziție i-a atras atenția consilierului președintelui Zelenski, Aleksei Arestovici, care este convins că autoritățile ruse au început să pregătească moral populația pentru cedarea peninsulei Crimeea.

Kremlinul a declarat „dispute teritoriale” cu Ucraina asupra Crimeii. Acest lucru poate indica faptul că Rusia pregătește moral populația pentru capitularea peninsulei, a spus un consilier al șefului biroului președintelui Alexei Arestovich. la „Feigin LIVE”.

Înainte de asta, nu existau dispute teritoriale, a existat un” referendum al oamenilor care au decis să rămână cu Rusia pentru totdeauna și acum se dovedește că acestea sunt dispute teritoriale între Rusia și Ucraina, a spus Alexei Arestovich.

El s-a referit la declarația recentă a purtătorului de cuvânt al Kremlinului privind disputele teritoriale dintre cele două state. Peninsula va deveni din nou ucraineană, a spus Arestovici, subliniind, în timpul emisiunii Feygin Live, că abordările politice ale Rusiei s-au schimbat.

Consilierul președintelui Zelenski a adăugat că, până la declarația lui Dmitri Peskov despre pretențiile și disputele teritoriale, se vorbea „despre referendumul popular, care a decis reunificare seculară cu Rusia”. Acum, însă, am aflat că e o dispută teritorială, a explicat consilierul principal al președintelui Zelenski.

Arestovici a spus că purtătorul de cuvânt al Kremlinului nu vorbește din capul lui

Arestovici: Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus Vladimir Putin, nu spune niciodată nimic de capul lui. Doar dacă a fost prins pe nepregătite și a avut o rezervă. Dar nu prea cred. Înlocuirea mesajului politic știut înseamnă întotdeauna schimbarea poziției politice. Și ei a urmat principiul vânzării viitorului acord de pace, în care Crimeea va fi o dispută teritorială, a mai subliniat consilierul lui Zelenski.

Schimbarea mesajului politic înseamnă schimbarea poziționării politice. Ei au ales calea de a vinde viitorul acord de pace populației, în care Crimeea va fi un element de dispută teritorială”, a mai spus oficialul de la Kiev.

La 16 mai, purtătorul de cuvânt al Kremlinului a declarat că țara sa are cu Ucraina o dispută teritorială, ceea ce nu este valabil pentru Finlanda și Suedia.

Arestovich a spus că Rusia a pierdut o treime din armata sa până în prezent

Serviciile de securitate ucrainene au spus că, în ciuda faptului că majoritatea locuitorilor din Crimeea continuă să-l sprijine pe președintele rus Vladimir Putin, mulți au început să realizeze ce se întâmplă. Cei care nu au fost niciodată în favoarea ocupației au devenit și mai activi. Ocupatorii au început să-și evacueze familiile din Crimeea și să scoată la vânzare imobile, scrie gazeta.ua.


Accesează: