INCREDIBIL: Un bărbat declarant MORT a venit pe picioare la spital, să se trateze

INCREDIBIL: Un bărbat declarant MORT a venit pe picioare la spital, să se trateze

Situaţie incredibilă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde angajaţii au descoperit că o persoană care solicita o internare în spital figura ca fiind de mult timp decedată.


Ş.S. s-a prezentat zilele trecute la spital solicitând o internare pentru că avea probleme de sănătate, scrie Newsar.ro. Angajaţii spitalului au constatat în momentul în care i-au preluat datele de identitate, că pacientul figura ca şi decedat în baza de date a Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate.
„Din ceea ce am reuşit să aflăm, eroarea s-a petrecut în urmă cu şape-opt luni, când arădeanul în cauză l-a internat în spital pe socrul său. Din câte se pare, în momentul internării, arădeanul a dat buletinul său pentru completarea datelor, nu pe al socrului. Între timp, socrul său a decedat în spital iar decesul a fost înregistrat în baza datelor primite la internare, care erau însă ale ginerelui”, a declarat pentru Newsar.ro dr. Adrian Weiner, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Până la urmă, s-a descoperit că este vorba despre o eroare iar „mortul” a fost internat şi tratat în spital ca şi oricare alt pacient. (Sursa foto:Expresstv.ro)