Evenimentul Zilei > Social > Incredibil! Cum au fost ajutați peste 4.000 de pacienți sociali și 200 de copii din România
Incredibil! Cum au fost ajutați peste 4.000 de pacienți sociali și 200 de copii din România

Incredibil! Cum au fost ajutați peste 4.000 de pacienți sociali și 200 de copii din România

Cele două policlinci sociale și cele două afterschool-uri deținute de Fundația Inovații Sociale „Regina Maria” au fost beneficiarele unei strângeri de fonduri printr-o gală caritabilă.

Peste 4.000 de pacienți sociali și 200 de copii, alături de medici, asistente, învățătoare și echipa Fundației au fost în centrul atenției în cadrul evenimentului care s-a încheiat cu strângerea sumei de 184.000 euro, bani care vor fi folosiți pentru a continua acordarea sprijinului medical gratuit miilor de pacienți fără posibilități financiare sau asigurări medicale și susținerea educației copiilor din familii defavorizate.

Toți invitații, printre care Consilierul Prezidențial, Diana Loreta Paun, Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, Ambasadorul Austriei, E.S. Isabel Rauscher sau familia Esca-Eram și-au așezat pe frunte „Coroanele nevăzute ale bunătății”, care au fost lucrate manual de copiii din fundație împreună cu voluntari ai companiilor care au susținut acest eveniment.

„Mulțumim din suflet tuturor celor care, prin donații, prin participarea la licitații sau prin sponsorizări, au rămas alături de noi și au înțeles că bunătatea poate fi împărțită cu iubire de semeni.

Momentul ”încoronării” invitaților a fost extrem de emoționant și cred că în fiecare an Gala din Inimă pentru Viitor reușește să rupă barierele sociale și să ridice vibrația tuturor. Evenimentul a fost o recunoaștere și o celebrare a nobleței voastre interioare”, a declarat Dr. Wargha Enayati, președintele Fundației Inovații Sociale „Regina Maria”.

Policlinicile şi centrele educaționale ale Fundației au misiune specială – unesc sub același acoperiș dramele pacienților și problemele copiilor cu dedicarea medicilor, a voluntarilor și învățătorilor, prin urmare o mențiune specială a fost făcută echipei condusă de Cristiana Mateoiu – director executiv, oameni care oferă cu bunătate și deschidere câte o părticică din sufletul lor fiecărui pacient sau copil care calcă pragul Fundației: dr. Vlad Romanescu, Mirela Gheorghe, Monica Tănase, Mitra Enayati, Irina Ciubotaru, Cristina Nedelcu, Cristina Pașcanu, Violeta Bell, Iris Ursea și Nadin Daniel, alături de 42 medici din care 15 sunt voluntari și a zecilor de învățători și voluntari din centrele educaționale.

Seara a beneficiat de un moment artistic susținut de Loredana, de o cină gourmet și de o licitație spectaculoasă. MC-ul evenimentului a fost Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner al companiei PIATRAONLINE.