Incidente la meciul dintre Sorana Cîrstea și Madison Keys. Sportiva noastră a părăsit competiția

Incidente la meciul dintre Sorana Cîrstea și Madison Keys. Sportiva noastră a părăsit competiția Sursa foto: EPA/WILL OLIVER

Sorana Cîrstea (locul 32 WTA, 34 de ani) a fost eliminată fără drept de apel de Madison Keys (locul 16 WTA, 29 de ani), scor 2-6, 1-6, într-o partidă contând pentru optimile turneului de la Foro Italico.

Sorana Cîrstea ( 32WTA) , eliminată în optimi de Madison Keys

Sorana Cîrstea a fost a fost eliminată de la turneul de la Roma. Madison Keys, locul 16 în ierarhia mondială s-a impus în două seturi cu 6-2 și 6-1. Meciul nu a fost lipsit de evenimente, în actul secund la scorul de 3-1 respectiv 15-0 pentru Madison Keys, un bărbat și o femeie au pătruns pe teren.

Forțele de ordine i-au îndepărtat pe cei doi indivizi, iar Sorana Cîrstea și Madison Keys s-au retras la vestiare. Forțele de securitate au intervenit și în tribune pentru a îndepărta alte două persoane care s-au legat de scaune. Sorana a fost eliminată în optimi, după ce, în fazele anterioare ale turneului de la Roma nu a cedat niciun set.

Meciul a fost întrerupt pentru 40 de minute

Madison Keys a avut nevoie doar de o oră și cinci minute pentru a se impune în fața sportivei noastre. Clasată mai bine în ierarhia mondială, Madison a reușit cinci serve perfecte. Sorana a obținut punctul direct din serviciu fără ca adversara să atingă mingea.

Jucătoarea noastră a comis 3 duble greșeli, iar adversara Madison nu a cedat deloc serviciul. Sorana Cîrstea, locul 32 în ierarhia WTA, a pierdut fără drept de apel confruntarea cu Madison Keys. Statisticile meciului reflectă superioritatea adversarei.

Incidente la meciul Sorana Cîrstea-Madison Keys

Sursa foto: Captură ecran

Sorana Cîrstea, eliminată după 65 de minute de joc

Madison Keys a avut 73% procent de succes pe primul serviciul, în timp ce sportiva noastră a avut un procent de 64%. În manșa următoarea a turneului de la Roma, Madison Keys o va întâlni pe câștigătoarea dintre Iga Swiatek și Angelique Kerber.