Evenimentul Zilei > Actualitate > Incident grav în mijlocul orașului. Femeie înjunghiată într-un magazin din Cluj Napoca
Incident grav în mijlocul orașului. Femeie înjunghiată într-un magazin din Cluj Napoca

Incident grav în mijlocul orașului. Femeie înjunghiată într-un magazin din Cluj Napoca

O femeie a fost înjunghiată de un adolescent în vârstă de 17 ani, într-un magazine din Cluj Napoca. Autorul a încercat să fugă, dar a fost identificat de polițiști.

Cazul femeii, care a fost înjunghiată într-un magazin, este investigat de polițiștii din Cluj Napoca, aceștia demarând o anchetă penală. Momentan, deși autorul faptei a fost identificat și reținut, nu se știe din ce motive a comis acest gest. El și-a lovit victima pe nepusă masă, aparent fără un motiv.

Incidentul s-a petrecut vineri seara, în jurul orei 18.30, într-un magazin din municipiul Cluj Napoca. Tânărul s-a apropiat de femeie, a lovit-o cu un cuțit, după care a fugit. Unul dintre martorii care au văzut scena a sunat la numărul de ugernță 112 și a cerut intevenția poliției și a ambulanței.

Agresorul a fost reținut și dus la audieri la poliție

Polițiștii au reușit să-l identifice pe agresor, un adolescent în vârstă de 17 ani, l-au reținut și l-au dus la audieri. Aceștia intenționează să afle ce anume l-au făcut pe suspect să recurgă la un astfel de gest, la atac.

„În jurul orei 18.30, poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită de o persoana necunoscută cu un obiect tăietor – înţepător, într-o societate comercială din municipiu, ulterior părăsind locaţia respectivă”, au transmis, vineri seară, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Cluj.

Ce s-a întâmplat cu victima

Conform sursei citate, la victima a fost găsită la fața locului și a fost transportată de urgență la spital, în stare conștientă. Ea urmează să primească îngrijirile de specialitate care se impun în astfel de cazuri. Din primele informații a reieșit că este vorba despre o femeie în vârstă de 33 de ani, din Cluj Napoca.

„De asemenea, în baza semnalmentelor furnizate, la scurt timp poliţiştii au identificat persoana în cauză, respectiv un tânăr de 17 ani. Acesta a fost condus la sediul unităţii de poliţie în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii faptei sesizate, continuării cercetărilor în cauză şi luării măsurilor legale, în consecinţă”, au mai transmis poliţiştii clujeni.