Evenimentul Zilei > Monden > Începe izolarea. Primele vedete au fugit deja din țară!
Începe izolarea. Primele vedete au fugit deja din țară!

Începe izolarea. Primele vedete au fugit deja din țară!

Justin Bieber și soția sa, Hailey Baldwin, au decis să nu își riște sănătatea și să se izoleze înainte ca epidemia să atingă cote maxime. Cele două vedete au fugit în Canada, unde vor rămâne până se termină totul.

Atât celebrul cântăreț Justin Bieber, cât și soția sa Hailey Baldwin sunt conștienți de pericolul pe care Coronavirus îl impune și au fost hotărâți să evite orice neplăcere le-ar putea cauza virusul chinezesc, scrie Cancan.

Vedetele au fugit din SUA direct în Canada, țara de origine a artistului, unde acesta deține și o vilă izolată în natură. Situația din SUA nu pare a se îmbunătăți la acest moment, așa că se poate spune că cei doi au făcut ce trebuia.

Justin Bieber și Hailey Baldwin au zburat cu un avion privat în Canada.

„În Canada, casa lor este într-o zonă izolată, fără vecini în apropiere. Poți ieși și să ai direct contact cu natura. Planul lor este să stea în Canada până când este sigur că și își pot relua viața normală”, a declarat un apropiat al celor doi.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.