Evenimentul Zilei > Politica > ÎNCĂ UN SEMN care arată APROPIEREA LUI PONTA DE PRU. Un apropiat a uitat de precauţie şi a lansat UN MESAJ DIRECT
ÎNCĂ UN SEMN care arată APROPIEREA LUI PONTA DE PRU. Un apropiat a uitat de precauţie şi a lansat UN MESAJ DIRECT

ÎNCĂ UN SEMN care arată APROPIEREA LUI PONTA DE PRU. Un apropiat a uitat de precauţie şi a lansat UN MESAJ DIRECT

Mirel Palada, fostul purtător de cuvânt al lui Victor Ponta, a transmis un mesaj clar şi care indică apropierea fostului premier de Partidul România Unită (PRU).

”Salut sosirea din ce in ce mai multor parlamentari in Partidul Romania Unita. In fiecare zi, rindurile partidului nostru cresc. Azi, presedintele partidului, Bogdan Diaconu, a depus in mod formal cerere in Parlament de constituire de grup parlamentar. Sintem puternici si, pe zi ce trece, devenim si mai puternici. Cel mai sigur semn ca PRU incepe sa conteze: dintr-o data, toate gurile de tun au fost puse pe noi. Lucrurile bune realizate in perioada guvernarii sale risca sa fie stricate de o guvernare care, sub eticheta vicleana de tehnocrati, tine mai degraba cu Bruxellul decit cu Romania. In toamna, riscam un guvern de asa-zisa uniune nationala care sa continue aceasta stricaciune a tarii. Alaturi de voi putem impiedica aceasta lucratura impotriva intereselor Romaniei. Romania inainte de toate”, a scris Mirel Palada pe Facebook.