Evenimentul Zilei > Actualitate > Încă o problemă pentru celebrul interlop: Fiul lui Sile Cămătaru, lăsat baltă de soție!
Încă o problemă pentru celebrul interlop: Fiul lui Sile Cămătaru, lăsat baltă de soție!

Încă o problemă pentru celebrul interlop: Fiul lui Sile Cămătaru, lăsat baltă de soție!

Doi fii de-ai celebrului interlop Vasile Balint, zis și Sile Cămătaru, au ajuns în arest, iar soția unuia dintre ei este hotărâtă să facă un pas radical.

La doar câteva zile după arestare, Daniel Vasile Balint a fost trimis în judecată de soția sa, Andreea Duța. Aceasta a solicitat divorțul din vina exlusivă a lui Daniel, depunând cererea la începutul acestei luni.
Chiar dacă abia acum a făcut pasul legal, nora lui Sile Cămătaru anunțase încă din ianuarie că se va desparte de fiul interlopului.

„Am hotărât, de ceva timp, împreună cu soţul meu, Dani Balint, să mergem pe drumuri separate. Suntem decişi să păstrăm o relaţie de prietenie, civilizată, ca între doi oameni maturi care nu se feresc să recunoască atunci când au greşit. Motivele acestei decizii ne privesc doar pe noi doi şi nu dorim ca acestea să formeze obiectul unor speculaţii. Am fost tot timpul extrem de discretă, am încercat în permanenţă să îmi protejez viaţa privată! Scopul acestui mesaj este de a vă ruga să încetaţi cu mesaje ce au ca subiect în rol principal pe «viitorul fost soţ»! Doresc să rup orice legătură cu trecutul meu şi să îmi canalizez toata energia şi timpul asupra viitorului meu ce nu îl va mai include niciodată pe Dani!”, scria pe Facebook, la începutul anului, Andreea.

Dani Cămătaru a ajuns după gratii, fiind acuzat de infracţiuni rutiere.