Evenimentul Zilei > Actualitate > Încă două crime în „palmaresul” mâncătorului de femei?! Dezvăluiri de impact
Încă două crime în „palmaresul” mâncătorului de femei?! Dezvăluiri de impact

Încă două crime în „palmaresul” mâncătorului de femei?! Dezvăluiri de impact

Vasile Lavric, poreclit „mâncătorul de femei”, este suspectat acum de încă două crime care ar fi avut loc mai demult.

Vasile Lavric este acum suspect pentru încă două crime. Dispariția primelor sale două soții i-a pus pe gânduri pe anchetatorii care în primă fază i le atribuie tot „mâncătorului de femei”.

Este vorba de primele două soții ale criminalului. Prima a murit într-un accident mașină la scurt timp de la divorț, iar cea de a doua a murit la doar 21 de ani în urma unuia tac de cord.

Prima crimă a comis-o în 1995

Mâncătorul de femei a fost arestat preventiv abia la finalul săptămânii trecute, fiind acuzat de patru crime în serie, prima datând încă din 1995. El ar fi ucis 3 surori, dar și pe ultima sa soție. Recent au apărut informații conform cărora el ar mai fi făcut încă câteva victime, tot femei cu care a avut diverse relații.

Anchetatorii au mai scos la lumină și faptul că Vasile Lavric și-ar fi petrecut o parte din tinerețe în închisoare sub acuzația de viol.

După ce a ieșit din închisoare s-a căsătorit imediat și a făcut un copil, dar mariajul nu a rezistat prea mult, soția sa părăsindu-l. La scurt timp de la acest eveniment ea moare într-un accident de mașină.

Peste acest caz planează acum suspiciuni legate de condițiile în care s-a produs tragedia, mai ales că Vasile Lavric este mecanic auto.

Ce s-a întâmplat cu cea de a doua soție?!

După moartea primei sale soții, „mâncătorul de femei” și-a refăcut viața. El s-a căsătorit cu o tânără femeie de la țară, care în 1993, la vârsta de 21 de ani, a murit în urma unui atac de cord.

De atunci și până acum, alte patru femei apropiate bărbatului au dispărut fără urmă. Autoritățile îl suspectează pe bărbat de crimă în toate aceste cazuri dar până acum nu au existat niciodată suficiente dovezi pentru că acesta să fie trimis după gratii, scrie Antena3.