Un lucru pe care îl faci înainte de SEX ar putea să-ți pună VIAȚA ÎN PERICOL! Mare grijă la aceste OBICEIURI

Un lucru pe care îl faci înainte de SEX ar putea să-ți pună VIAȚA ÎN PERICOL! Mare grijă la aceste OBICEIURI

Deși sunt multe sfaturi despre ce ar trebui să facem după o partidă de sex neprotejat pentru a ne apăra de infecții, multe dintre sfaturi sunt luate ca atare fără a fi verificate.

Până acum, se credea că golirea vezicii urinare înainte de sex reduce semnificativ riscul unei infecții la femei. Ultimele studii efectuate în acest sens, arată că lucrurile nu tau chiar așa.

Astfel, potrivit Dailybreak.ro, urologul David Kaufman, o figură cunoscută în SUA, urinatul înainte de o partidă de sex este chiar o mare greșeală pe care femeile o pot comite. Și acest lucru, din cauză că bacteriile din vagin pot migra foarte ușor în uretră, în timpul penetrării.

De fapt, urinarea este recomandată după actul intim, în cazul în care se dorește prevenirea infecțiilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Alte obiceiuri des întâlnite, care pot determina apariția infecțiilor în timpul sexului 

Una dintre acestea, are legătură cu metodele contraceptive adoptate. Deși acestea ar trebui să evite tocmai acest lucru, ele nu sunt cele mai potrivite pentru acest lucru.

Este vorba despre folosirea diafragmei, care odată folosită, poate crește serios riscul de infecție, deoarece aceasta împinge vezica urinara înainte, astfel, împiedicând-o să fie golită complet. de aceea, folosirea prezervativelor este o metodă mult mai sigură.

De asemenea, lubrifiantul, des folosit de cupluri, poate determina infecții. De aceea, se recomandă evitarea lubrifiantului sau a prezervativelor care conțin acest lucru.