Evenimentul Zilei > Monden > În timp ce Vulpița și Viorel se bucură de lumina reflectoarelor, fetița lor se topește de dor
În timp ce Vulpița și Viorel se bucură de lumina reflectoarelor, fetița lor se topește de dor

În timp ce Vulpița și Viorel se bucură de lumina reflectoarelor, fetița lor se topește de dor

„Vedetele” Vulpița și Viorel continuă să apară pe „sticlă” și sunt acaparați de faimă, în timp ce fiica lor, pe nume Maria, în vârstă de 3 ani, a rămas în satul Blăgești.

Cei doi soți care fac ravagii în emisiunea „Acces Direct” stau de mai multe luni în Capitală, iar fetița lor, Maria, a rămas în grija bunicii din partea tatălui în satul Blăgești, județul Vaslui. Astfel, micuța plânge de dorul părinților săi, chiar dacă soții Stegaru au trimis acasă de Paști pachete cu câteva alimente și jucării pentru fetița lor.

Astfel, traiul pe care îl duce fiica lor la Blăgești nu este tocmai unul bun, căci ne amintim cu toții că Veronica și Viorel nu au condiții bune acasă și înainte cu greu își duceau viața de pe o zi pe alta. Micuța Maria are aproape 3 anișori și, potrivit informațiilor din presă, întreabă mereu de părinții ei și plânge de dorul lor. Cu toate acestea, Vulpița și Viorel continuă să apară la Acces Direct, iar pentru prezența lor în emisiunea de la Antena 1 primesc bani grei – 100 de euro pe zi.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: