Evenimentul Zilei > Actualitate > IMPRESIONANT! Lora și-a DESCHIS SUFLETUL PE Facebook. Ce le-a dezvăluit vedeta fanilor
IMPRESIONANT! Lora și-a DESCHIS SUFLETUL PE Facebook. Ce le-a dezvăluit vedeta fanilor

IMPRESIONANT! Lora și-a DESCHIS SUFLETUL PE Facebook. Ce le-a dezvăluit vedeta fanilor

Impresionant! Lora și-a deschis sufletul pe Facebook. Cântăreața a stârnit din nou admirția fanilor cu un mesaj pe Facebook despre anul 2016, care a fost pentru ea un an decisive pe care l-a simțit ca un an de testare.

Frumoasa artistă a adunat repede mii de like-uri din partea admiratorilor virtuali.

„Punct și de la capăt! Nu știu cum a fost pentru voi, dar pentru mine anul 2016 a fost anul ăla decisiv. L-am simțit ca pe un an de testare. Mi-am amintit la un moment dat de anul în care am dat bac-ul. Am avut constant senzația aia de „acu-i acu” … am văzut cum lumea din jurul meu era copleșită de emoții și-mi spuneam în gând: „Lora, fiecare om cu testul lui. You can do it!”.

Parcă tot ce am trăit și am învățat până acum a fost supus unui lung șir de teste. Abia acum, la final de an, în noaptea aceasta, după ce se vor termina toate concertele și voi putea să-mi fac ordine în gânduri, voi simți la ce „materie” am luat notă maximă și unde va trebui să mai „insist”.
Ce mi-a dat putere în anul 2016 a fost prezența voastră în sufletul meu, iar pentru asta, #avoastra, vă mulțumește! Suntem din ce în ce mai mulți și simt că inimile noastre vibrează la unison. Știți voi care sunteți. Ăștia care mi-ați umplut inima de fericire și mi-ați dat încredere chiar și în momentele de îndoială. Voi, cei care m-ați emoționat, care ați cântat și ați dansat alături de mine, voi toți care ați zâmbit și ați lăcrimat, care m-ați premiat dar m-ați și certat atunci când am greșit. Voi toți, ai mei!
Vă mulțumesc că m-ați ales să va conduc în această călătorie și sincer vă spun că de câte ori m-am pierdut, voi mi-ați arătat drumul!
Mulțumesc echipei mele minunate care în sfârșit este completă și alături de care ne așteaptă un 2017 cum nici nu vă imaginați!
Privesc cu nostalgie la anii ce au trecut dar sunt încrezătoare că viitorul ne rezervă numai surprize minunate, pe care știu sigur că le vom trăi împreună.
Cu drag, a voastră, Lora!”, a scris Lora.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: