Evenimentul Zilei > Monden > Împăcarea anului în showbiz! La un an de la divorţ, Mitoșeru și Noemi… FOTO
Împăcarea anului în showbiz! La un an de la divorţ, Mitoșeru și Noemi… FOTO

Împăcarea anului în showbiz! La un an de la divorţ, Mitoșeru și Noemi… FOTO

Prezentă în emisiunea  Teo Show, Andreea Mantea a divulgat secretul despre prietenii ei care s-au împăcat la aproape un an de la divorţ.

Aşadar, Mihai Mitoșeru și Noemi s-au împăcat conform celor declarate de către Andreea Mantea în emisiunea moderată de Teo Trandafir.

„Am înțeles că s-a împăcat cu soția. Felicitări! Mă bucur de tine, Mihai, și mai stai și tu pe acasă ca să nu vă despărțiți”, a spus Andreea.

Ultimele luni au fost extrem de dificile pentru amândoi, aşa și-au dat seama că încă mai au sentimente unul pentru celălalt, iar cea care i-a dat de gol a fost Andreea Mantea, colega lui Mihai Mitoșeru de la „Se strigă darul”.

Mihai Mitoșeru

În noiembrie, anul trecut, Mihai Mitoșeru și Noemi decideau că relația lor nu mai poate continua şi aşa au făcut, au divorţat. ”Doi oameni normali pot divorța și frumos, elegant, de bun simț! Am semnat actele! Sper să fim fericiți amândoi… separat!”, a scris ea pe social media.

Vestea bombă a fost dată pe social media: Şi-a pus silicoane şi-a plecat la mama ei

„Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca, săptămâna viitoare, să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de trei luni a plecat la mama ei! Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine! 💔”, scria atunci Mitoşeru  pe Facebook.