Evenimentul Zilei > Social > Imagini INCREDIBILE! O mașină a fost înghițită de un crater format miercuri noapte la Râmnicu Sărat. Foto în articol
Imagini INCREDIBILE! O mașină a fost înghițită de un crater format miercuri noapte la Râmnicu Sărat. Foto în articol

Imagini INCREDIBILE! O mașină a fost înghițită de un crater format miercuri noapte la Râmnicu Sărat. Foto în articol

O groapă de doi metri s-a format miercuri noapte pe o stradă din Râmnicu Sărat. Hăul format în jurul orei 3 a înghițit un autoturism Opel care se afla în parcare, surparea provocând un zgomot puternic.

Autoritățile locale din Râmnicu Sărat au împrejmuit zona, urmând ca în cursul zilei să asigure scoaterea autoturismului din groapă.

La baza craterului format pe strada Mihail Kogălniceanu, drumul E 85 care traversează orașul, se pot observa straturi de cărămidă și câteva guri ale unor beciuri, localnicii spunând că acolo au fost pe vremuri case ale unor negustori evrei. Autoritățile vor stabili cauzele surpării pământului, scrie Stiridebuzau.ro. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.