Evenimentul Zilei > Actualitate > IMAGINI HALUCINANTE surprinse într-un magazin haine! Mariah Carey, UMILITĂ de un vânzător – VIDEO EXPLICIT
IMAGINI HALUCINANTE surprinse într-un magazin haine! Mariah Carey, UMILITĂ de un vânzător – VIDEO EXPLICIT

IMAGINI HALUCINANTE surprinse într-un magazin haine! Mariah Carey, UMILITĂ de un vânzător – VIDEO EXPLICIT

Celebra artistă americană Celebra artistă americană Mariah Carey a avut parte de o experiență extrem de neplăcută, în timp ce se afla la cumpărături în Beverly Hills după ce cardul său de credit a fost refuzat de mai multe ori.

„Îşi făcea cumpărăturile pe Rodeo Drive, unde cărţile sale de credit au fost respinse", a declarat pentru Radar o sursă care a asistat la scenă. Când s-a întâmplat la Louis Vuitton, a crezut că e ceva accidental. Dar atunci când s-a repetat de trei ori a fost jenată şi umilită”. 

Mariah s-a purtat ca şi cum ar fi fost o greşeală, a părăsit magazinele şi apoi s-a întors apoi însoţită de stafful său. „S-a întors cu un asistent şi cu managera sa, Stella [Bulochnikov], care a făcut scandal„, a adăugat sursa. 

În final, Mariah nu a plecat cu mâinile goale de la cumpărături, persoanele care o însoţeau plătind cumpărăturile în cash, potrivit sursei citate. "Mariah dă vina pe managera sa pentru anulările, amânările şi vânzările slabe de bilete la turneul său cu Lionel Richie. Ea s-a confruntat de asemenea cu o presă nefavorabilă şi a încheiat afaceri proaste. Stella continuă să îi spună ca totul va fi bine, dar nu este aşa", a explicat sursa, conform Agerpres. 

Acesta nu este însă singurul ghinion financiar cu care s-a confruntat Mariah în ultimul timp. Artista a cheltuit milioane de dolari, pe care se pare că nu le-ar avea, cu noul său iubit, Bryan Tanaka, după ce a anulat show-urile din America de Sud din cauza plăţilor întârziate. În prezent vedeta a dat în judecată compania care a promovat concertele. 

 Mariah Carey a câştigat doar 6,3 milioane de dolari în 2014 şi a cerut 50 de milioane de dolari de la fostul său iubit, om de afaceri Beau Packer, după ce logodna lor s-a anulat. 

VIDEO-UL cu întregul INCIDENT îl puteți vedea AICI 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.