Evenimentul Zilei > Actualitate > Ilie și Brigitte Năstase, vizită SECRETĂ la DIICOT
Ilie și Brigitte Năstase, vizită SECRETĂ la DIICOT

Ilie și Brigitte Năstase, vizită SECRETĂ la DIICOT

Timişoreanca Brigitte Năstase şi soţul acesteia, fostul tenismen Ilie Năstase, au ajuns la DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara, vineri dimineață. Vizita a fost una cât s-a putut de discretă.

Soții Năstase  au ajuns la DIICOT pentru a  se interesa de dosarul în care este cercetat fostul soț al Brigittei, interlopul Ovidiu Torj. Acesta e rețiut în arest preventiv și anchetat în dosarul de prostituţie cu eleve de liceu pentru VIP-uri de la Timişoara, în care sunt anchetaţi şi judecătorul Nicolae Tomuş, care întrr timp și-a înaintat demisia din magistratură, şi liderul formaţiei DJ Project, Gino Manzotti, alături de medici și oameni de afaceri. Rețeaua exploata fete de liceu minore, care erau oferite, pentru favoruri sexuale, bărbaților sus-puși sau cu bani. Deseori, rețeaua din care făcea parte Torj organiza orgii cu fete și cocaină.

Ilie Năstase a încercat să păstreze secretă vizita la DIICOT. El a declarat pentru EVZ că ar fi fost la un executor judecătoresc care are biroul în aceeași clădire cu DIICOT. ”Eu am fost la un executor, Brigitte a fost la DIICOT, dar nu știu pentru ce, vorbiți cu ea”, a spus fostul mare tenisman.

Lumină în acest caz fac oficialii DIICOT TImișoara. Procurorul Mircea Andreș, șeful instituției, ne-a spus că: ”Brigitte și ILie Năstase au venit ca să se intereseze de dosarul lui Torj, fostul soț al Brigittei. Ea are o fetiță cu el, și fetița plânge că nu și-a mai văzut tatăl și nu înțelege ce se întâmplă. Noi i-am explicat cum stau lucrurile, că Ovidiu Torj este în cercetări, fiind acuzat în acest dosar”.

 Soții Năstase au părăst sediul DIICOT dicret, coborând cu liftul până în garajul subteran, de unde s-au îmbarcat în mașina cu care veniseră.