Ilie Năstase, mașini de lux pentru marea iubire a vieții sale. Cât este de darnic fostul tenismen

Ilie Năstase, mașini de lux pentru marea iubire a vieții sale. Cât este de darnic fostul tenismen Sursa foto Arhiva EVZ

Ilie Năstase nu se uită la bani când vine vorba despre mașini, mai ales dacă acestea sunt cadouri. Deși i-au plăcut și lui automobilele nu a făcut o pasiune pentru ele la fel ca Ion Țiriac. A rămas fidel mărcilor germane, drept urmare a deținut un BMW X5 și de asemenea un BMW Z4. Pe de altă parte, tenismenul a recunoscut că în tinerețe a avut tot felul de mărci de renume.

„Când eram tânăr și prost am cumpărat multe mașini. Am avut Ferrari-uri, Rolls-uri și multe altele. Dar niciodată n-am avut timp să le conduc, să mă bucur de ele sau să pun o domnișoară în dreapta, pentru că eram în circuit și nu aveam timp.

”Mai bine colecționar de femei, decât de mașini”

Bine, acum consider că era o prostie să cumperi mașini pe care nu le conduci, atunci eram luat de flama vârstei și-mi plăcea să fac asta. Când ești tânăr vrei «să te dai mare» cu mașinile și cu fetele. La Țiriac asta e o boală, el colecționează mașini de când avea 27 de ani. Eu colecționez femei“ a declarat în trecut fostul tenismen. De altfel, acesta cumpără mașini pe bandă rulantă pentru actuala lui soție.

Așa se face că și-a vândut vila din Primăverii, dar a achiziționat un Bentley Continental de 240.000 de euro pentru Ioana. ”De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: Wow, ce mașină frumoasă. Am fost imediat la reprezentanță și am luat-o pe loc.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ilie Năstase, cadouri de sfert de milion de euro

Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis”, a declarat aceasta după ce a primit fabulosul cadou. Dar tenismenul nu s-a oprit aici. Anul următor de ziua soției, acesta i-a dăruit un Range Rover Evoque de 70.000 de mii de euro.

Cu siguranță și anul acesta fostul tenismen îi va face o supriză plăcută soției lui, achiziționându-I o altă mașină.

Revista presei