Evenimentul ZileiActualitateIlie Năstase l-a chemat în instanță pe Marica: „Băiatul e un hoțoman, un escroc”

Ilie Năstase l-a chemat în instanță pe Marica: „Băiatul e un hoțoman, un escroc”

Ilie Năstase l-a chemat în instanță pe Marica: „Băiatul e un hoțoman, un escroc”
Scandalul dintre fostul mare jucător de tenis al României, Ilie Năsatase și Ciprian Marica, fostul atacant al echipei naționale de fotbal este departe de a fi încheiat. Maai mult, capătă noi contații.

Războiul pentru baza sportivă de 50 de milioane de euro ajunge în instanță. Deși se părea că s-au împăcat, Năstase continuă să îl acuze pe Marica de fals în acte și va merge mai departe cu procesul.

„E prima oară de când a izbucnit acest scandal în care eu am actele oficiale, ce a depus Ciprian cu tatăl și unchiul la judecătorie. La prima instanță s-a anulat, ei au cerut să fie membri fondatori ai acestei fundații și nu există. În fundația mea, membrii fondatori ies din fundație numai când mor. El ce a făcut? După ce a fost refuzat, a făcut o ședință, eu nu am fost prezent, că el menționează că eu am fost prezent și ceilalți doi membri fondatori ai mei, dintre care unul e în America și el a spus că noi am fost acolo și am decis ca el să nu mai fie membru fondator, ci doar simplu membru.

El ce a făcut? A luat ce i-a dat răspuns judecătoarea și a folosit aceleași acte din 6 iulie. Și au fost depuse pe 9 septembrie actele pentru a doua oara. Și doamna judecător Pătrașcu Laura Vasilica i-a acceptat și acolo în cererea lui e un scris al datei care e șters cu fake paste și a trecut cu pixul data. E un fals. Și al doilea fals e că eu la cererea de retragere din fundație, eu nu am semnat așa ceva. Deci el a făcut niște cereri de adeziune ale lui, tatălui și unchiului, uitați cum sunt scrise”, a declarat Ilie Năstase, la ProSport.

Plângere penală împotriva lui Marica

„Acum am făcut plângere penală, făcută și înregistrată către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, domului procuror general și aici spunem exact ce s-a întâmplat, cum am fost păcalit, cum mi s-a furat fundația. Omul ăsta nu e un om, l-am băgat aici cu un contract la terenul de fotbal și am ajuns să-mi fure fundația și tot terenul. Cum e posibil? Cu acte false. Asistență și reprezentare neloială, fals în înscrisuri oficiale, înșelăciune, uz de fals. Ăsta e dosărelul nostru și trebuie să răspundă tovarășul Marica. A început ușor-ușor și s-a băgat pe lângă mine, a ajuns să-mi fie și naș, sunt și nași falși, băiatul e un hoțoman, un escroc, care m-a escrocat pe mine și probabil o să facă și cu alții cu alte contracte. Nu îi e teamă, dar dacă nu se întâmplă nimic, eu vin aici cu buldozerul și intru și dărâm tot!”, a mai spus Ilie Năstase.

El susține și  că Ciprian Marica și tatăl lui o urmăresc pe soția fostului jucător de tenis, Ioana Simion. „Acum, o urmărește pe nevastă-mea pe la bloc. L-am văzut că cobora din blocul lui nevastă-mea cu câteva săptămâni în urmă. Tatăl lui, cu un aparat în mână. Nu glumesc, vorbesc serios. Cred că a înregistrat. La noi în bloc, lângă soția mea, e un apartament liber, cred că s-a dus și a înregistrat să vadă ce ziceam noi. Eu cred treaba asta și o să demonstrez asta”, a conchis fostul tenismen.


Accesează: