Evenimentul Zilei > Actualitate > Ilie Năstase a decis. Cine i-a luat locul Simonei Halep pentru duelul România-Belgia, din Fed Cup
Ilie Năstase a decis. Cine i-a luat locul Simonei Halep pentru duelul România-Belgia, din Fed Cup

Ilie Năstase a decis. Cine i-a luat locul Simonei Halep pentru duelul România-Belgia, din Fed Cup

Ilie Năstase, căpitanul nejucător al națioanei „tricolore” de Fed Cup, a găsit înlocuitoare pentru Simona Halep, în vederea întâlnirii cu Belgia, din Grupa Mondială II (11-12 februarie).

Simona Halep va lipsi, din nou, din naționala României de Fed Cup. Constănțeanca a acuzat dureri la genunchi încă de la participarea sa la Australian Open și până la cea din Rusia, de la Sankt Petersburg, unde s-a retras înaintea „sferturilor”. Astfel, Ilie Năstase a decis să o înlocuiască pe Halep cu Patricia Țig (locul 106 WTA), jucătoare ce se va afla la prima prezenţă în Fed Cup.

Însă, Țig are șanse minine de a evolua în meciul cu Belgia, de la București. Pentru România, la simplu, vor juca Irina Begu (29 WTA), Monica Niculescu (36 WTA) şi Sorana Cîrstea (62 WTA), în timp ce pentru meciul de dublu s-a anunțat perechea Begu-Niculescu.

Echipa Belgiei este formată din Dominique Monami (căpitan nejucător), Yanina Wickmayer (60 WTA), Kirsten Flipkens (76 WTA), Elise Mertens (85 WTA) şi Maryna Zanevska (126 WTA).