Evenimentul Zilei > Politica > Idilă penală între un polițișt clujean și o puștoaică din Huedin
Idilă penală între un polițișt clujean și o puștoaică din Huedin

Idilă penală între un polițișt clujean și o puștoaică din Huedin

Agentul Florian Mateș, șeful de post din comuna Poieni, a fost suspendat din funcție, fiind cercetat pentru că întreținea, de mai bine de un an, relații sexuale cu o minoră.

Şeful de post Florian Mateș își aștepta iubita minoră chiar în fața Liceului Tehnologic din orașul Huedin (foto). De aici, cei doi plecau spre locuința agentului, din Poieni (Cluj) profitând de faptul că nevasta era la serviciu. În caz că soția era acasă, minora era dusă în locuința părinților polițiștului. „O ducea la două adrese, unde întreținea contra cost relații sexuale”, bârfesc colegii de școală ai fetei.

La audieri, eleva C.F., de 17 ani, a recunoscut că a primit diverse sume de bani de la agentul Mateş, dar a subliniat că nu a fost forţată de polițist să întreţină relaţii sexuale.

„Am sesizat inspecția internă, Parchetul pentru a face verificări. Noi am aflat de aproximativ o lună şi am demarat cercetările”, spune șeful IPJ Cluj, chestorul Tudor Grindean. Până la finalizarea anchetei, Mateș a fost mutat disciplinar într-o altă comună. Cei doi aveau o relație din vara lui 2013. Sătenii din Valea Drăganului, localitate în care locuiesc părinții minorei, spun că „fata ar avea sifilis”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.