În timp ce zvonurile susțin că au fost concediați, în plină perioadă de preselecții pentru un nou sezon „MasterChef”, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, jurații show-ului culinar de la Pro TV, susțin că lor nu li s-a comunicat nimic. Aflat la petrecerea de lansare a restaurantului lui Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu a glumit pe seama zvonurilor – „și primele și cele de acum” – spunând că nu sunt adevărate.

Mai mult, chef Dumitrescu a declarat pentru EVZ că „abia aștept săptămâna viitoare finala emisiunii, deoarece sunt niște vorbe frumoase acolo. Următorul sezon va avea loc în toamnă”. Și pe pagina sa de Facebook, Florin Dumitrescu a postat câteva cuvinte: „Noi nu putem fi dați afară din MasterChef pentru că tocmai ăsta este jobul nostru, să dăm afară oamenii care nu merită titlul de cel mai bun bucătar amator român din 2014”.

La inaugurarea restaurantului său, chef Florin Dumitrescu a pregătit în fața invitaților tartar de somon. Printre invitați: Laura Cosoi, Teo Trandafir, chef Cătălin Scărlătescu, Andreea și Cabral Ibacka, Alex Dima, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Adrian Oianu, Antonio Passarelli, Matteo etc.