„Iarna”, gratis, la Nottara

„Iarna”, gratis, la Nottara

Teatrul Nottara își invită prietenii, astăzi și mâine, de la ora 18:00, la repetiţiile cu şi public la spectacolul „Iarna” de Jon Fosse.

„Iarna”, de la Teatrul Nottara, este regizat de Mihai Măniuţiu. Distribuţia este alcătuită din Catrinel Dumitrescu, Andi Vasluianu, Andrea Gavriliu, Ştefan Lupu, iar scenografia este semnată de Adrian Damian. Light-designul, care completează decorul pentru a crea sentimentul că ne aflăm în sezonul rece, a fost realizat de Cristian Șimon și Andrei Florea. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

        Este cel de-al doilea spectacol semnat de Mihai Măniuţiu care iese la public în acestă lună, după „Alcool” pe versurile lui Ion Mureşan, un musical atipic cu Ada Milea montat tot la Nottara, în cadrul programului „Regizori mari pe bulevard”.

        Până la aceste producţii, Mihai Măniuţiu nu mai lucrase de 10 ani în Bucureşti şi, după cum a mărturisit, nici nu avea de gând să revină aşa curând, dar s-a lăsat convins de entuziasmul molipsitor al Marinelei Ţepuş, managerul Teatrului Nottara.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Iarna este un experiment pentru mine. Am conceput, împreună cu scenograful Adrian Damian, un decor-instalaţie care include sunetul şi lumina. Aşadar, sub raport formal, deşi eu am mai montat textele lui Fosse, mă aflu în faţa unei experienţe complet noi, despre care nu ştiu nici eu cum se va termina.” a spus regizorul despre spectacol.

Atât „Iarna”, cât şi „Alcool”, vor avea premiera în cadrul celei de-a IV-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru (FEST)IN pe Bulevard, care va avea loc în perioada 10-22 octombrie şi marchează întoarcerea acasă a Teatrului Nottara. Detalii şi bilete pe www.festinpebulevard.ro